Mi-ar placea sa aflu cu aproximatie anul in care au fost fabricate, tara, daca sunt serii speciale sau nu, daca sunt reparabile si eventual o valoare estimativa desi ca de obicei nu vreau sa le vand. Eventual daca se mai aduna le dau la schimb pe scule ca sa ma apuc de demontat si observat ce e in inima ceasurilor
Chaika mecanism
Chaika cadran
- curea in stare acceptabila. Probabil de fabricatie ruseasca.
Poljot mecanism
Poljot cadran
- geamul nu prea sta pe cadran
- aparent este placat cu aur de 20 carate
Secundar mecanism
Secundar cadran
- are si geam dar se scotea usor si nu l-am pastrat in imagine pentru ca nu reflecta lumina. Geamul insa sta sa moara. E crapat tot.
- nu ma hazardez sa spun ce marca ar fi
- mecanismul nu se vede bine. Mai ca imi vine sa fac alta poza dar e ca in bancul cu hitleristii si fantana.
Doxa mecanism
Doxa cadran
Doxa capac
- aparent placat cu aur (20 microni m-ar face sa cred ca pe Poljot acei 20 or fi tot microni nu carate
- cadranul iese prost in imagine datorita materialului sidefat dar cu ochiul liber se vede foarte bine
- mecanismul se vede impecabil cu ochiul liber. Luceste ca nou.
- curea in perfecta stare
Surpriza editiei
- sunt curios daca a fost ceas si cumva l-a transformat in aparat de masura sau chiar asa se fabricau. Nu de alta dar firul acela iese cam disgratios din sufletul aparatului.
- are si 2 picioruse dar m-a mancat spinarea sa le desfac si evident ca nu mai merg puse la loc. Saiba in care se tineau a fugit prin interior