rog identificare Omega Seamaster 300

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
Bob13

Re: rog identificare Omega Seamaster 300

Mesaj de Bob13 »

andrei12345 scrie:Ceasul este o replica dar spre norocul tau cred ca se apropie de clasa AAA de replici adica la un pret de vreo 100 150 Ron :D
Oricum nu cred ca poti sa il vinzi.Poarta-l sanatos;)

NU e niciun noroc sa ai un fals! Gandeste-te la asta. :wink:
Orice fals are valoare zero! End of the story.
Some people call it obsession, i call it passion.
andrei12345

Mesaj de andrei12345 »

Orice fals are valuarea zero pentru un cunoscator dar pentru un burtos din targ care are prea multe replici de Rolex aurite :lol: sar putea sa valoreze ceva.....oricum vorbe adevarate graiesti dnle. Bob13 :D
rcostin85

Mesaj de rcostin85 »

costin_barzon scrie:Una dintre problemele evidente este varful rosu de la indicatorul secundar. Din cate stiu eu trebuie sa inceapa exact de la cercul cu superluminova. Valurile de pe cadran sunt pictate sau sunt in relief?
La ceasul original relieful este ponuntat. Toate inscrisurile de pe cadran sunt facute cu o vopsea ce prezinta grosime. Daca te uiti cu lupa inscrisurile de la ora 6 privite direct arata foarte bine. Privite din unghi copiaza relieful valurilor. Verifica daca geamul este safir.
valurile sunt in relief si inscrisurile sunt vopsite destul de pronuntat. la inscrisul de la ora sase nu m-am uitat ca nu am lupa dar o sa fac rost de una si ma uit. geamul cum il verific?
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Ca sa elimini orice banuiala , desfa capacul spate si pune o poza cu mecanismul .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
rcostin85

Mesaj de rcostin85 »

andrei12345 scrie:Ceasul este o replica dar spre norocul tau cred ca se apropie de clasa AAA de replici adica la un pret de vreo 100 150 Ron :D
Oricum nu cred ca poti sa il vinzi.Poarta-l sanatos;)
Imi spuneti si mie dupa ce v-ati dat seama ca este o replica? Nu ma pricep la ceasuri si sunt curios sa vad cum v-ati dat seama, sa ma uit si eu. Nu doresc sa-l vand ci doar sa-i aflu valoarea. Multumesc.
andrei12345

Mesaj de andrei12345 »

Din calitatea generala a fabricatiei,atat cat se vede din poze.
De altfel asta stiti si dumneavoastra...sau ati uitat cat ati dat pe el?
Ultima oară modificat 11 Ian 2013, 00:17 de către andrei12345, modificat 1 dată în total.
rcostin85

Mesaj de rcostin85 »

gherghin nicolae scrie:Ca sa elimini orice banuiala , desfa capacul spate si pune o poza cu mecanismul .
o sa ma duc la un ceasornicar sa-l desfac sa vad ce are in el. o sa revin cu poze. asa cred ca este cel mai bine. multumesc.
rcostin85

Mesaj de rcostin85 »

andrei12345 scrie:Din calitatea generala a fabricatiei,atat cat se vede din poze.
De altfel asta stiti si dumneavoastra...sau ati uitat cat ati dat pe el?
Nu am dat niciun ban pe el, l-a gasit socrul meu intr-o geanta cu mai multe produse destul de valoroase. Asta ma face sa cred ca nu este un fake. In poze nu se vede destul de bine, pozele sunt facute cu telefonul.
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Tocmai am pierdut o geanta. Inauntru aveam 3 ceasuri Rolex, 2 Omega si 5 Kadloo Scaramandoo. Pe ea scria
MADE IN CHINA si Luisviuton.........

Gasitorului recompensa :mrgreen:
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
rcostin85

Mesaj de rcostin85 »

cum a spus si "costin_barzon" valurile sunt in relief, la linia de la 6 are continuarea valurilor pe marginea liniei, se regleaza mai dificil( trebuie sa desfaci rotita, tragi un pic si reglezi data, mai tragi odata reglezi ora dar daca impingi 1 nu mai reglezi data dupaia rasucesti rotita sa o strangi), cand il misc se aude ceva inauntru miscundu-se. nu este un ceas de 10.000 de euro ca sa se chinuie sa faca un fake asa de reusit.
andrei12345

Mesaj de andrei12345 »

Opinie finala...trebuie DESCHIS!
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Tissot e unul dintre cele mai falsificate branduri......si costa intre, sa zicem 200 si 1000 de euro. Dar fie cum spuneti,
sa-l desfaceti si sa vedem. Oricum, povestea cu geanta gasita cam insulta inteligenta....pe aici.
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
rcostin85

Mesaj de rcostin85 »

valentin1234 scrie:Tocmai am pierdut o geanta. Inauntru aveam 3 ceasuri Rolex, 2 Omega si 5 Kadloo Scaramandoo. Pe ea scria
MADE IN CHINA si Luisviuton.........

Gasitorului recompensa :mrgreen:

Geanta a fost a unei inotatoare si nu a fost gasita in Romania ci intr-o tara din UE si in geanta erau mai multe bijuterii, creme si haine de firma dar nu are rost sa vb despre ce a fost in geanta ci sa stabilim originalitatea ceasului. De asta am spus ce mai continea geanta, eu nu cred ca o inotatoare care are produse scumpe ar tine la mana un fake la un ceas de 1500 euro.
rcostin85

Mesaj de rcostin85 »

andrei12345 scrie:Opinie finala...trebuie DESCHIS!
Asa o sa fac. Zilele astea o sa ma duc la ceasornicar sa-l desfac pt ca eu nu am ustensilele necesare si o sa revin cu poze.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

rcostin85 scrie:... eu nu cred ca o inotatoare care are produse scumpe ar tine la mana un fake la un ceas de 1500 euro.
Poti sa nu crezi dar iti spun eu ca sunt oameni cu multi bani care habar nu au ca la mana au ceas fake. Daca ai bani nu inseamna ca te pricepi la ceasuri si stii sa distingi unul fake bine facut de un original. Toate astea in conditiile in care cumperi ceasuri SH, discutia e inutila daca le iei din magazin.
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
Scrie răspuns