Certina Ds Action diver automatic
Certina Ds Action diver automatic
Aveti idee unde gasesc mai ieftin modelul diver ds action automatic de la Certina?
Re: Certina Ds Action diver automatic
classalex scrie:Aveti idee unde gasesc mai ieftin modelul diver ds action automatic de la Certina?

Unde si la cati bani ai gasit tu, poate asa avem un punct de referinta.classalex scrie:Aveti idee unde gasesc mai ieftin modelul diver ds action automatic de la Certina?
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
-
alin-stefan
De gasit,se gaseste sigur la B&B Colection, dar la 800 euro, cu bratara de titan, mai ieftin este loterie si batai de cap (de unde,taxe curierat,indoieli,stres e.t.c.) !
Astept opinia coleguli classalex !!alin-stefan scrie:De gasit,se gaseste sigur la B&B Colection, dar la 800 euro, cu bratara de titan, mai ieftin este loterie si batai de cap (de unde,taxe curierat,indoieli,stres e.t.c.) !
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
La Splendor Cotroceni,este modelul normal la 3200ron.Mi se pare cam mult.Unde l-ai vazut pe cel de titan?
La Mall in Baneasa am vazut ambele modele, si curea de cauciuc si bratara metalica. Nu m-am uitat foarte atent la preturi. Dar parca era ceva cu 3800.
SATELLITE WAVE
Un telefon la BB clarifica rapid problema si de pret si de stoc.
Nu e cam scump?Este adevarat,eu mai am un Certina si sunt facute f bine,dar suna cam mult...))Astia pe siteurile din afara sunt super multumiti de ceas...
-
alin-stefan
In Palas Mall Iasi la Splendor cu curea de cauciuc este 3200 Ron. Cu bratara de titan a fost 3300 Ron, anul trecut in septembrie cind l-am achizitionat eu, insa acum au mai sarit preturile si e undeva pe la 3600 Ron. Daca l-ai gasit la 3200 Ron cu bratara de otel inoxidabil atunci nu mai sta pe ginduri, este la pretul vechi.
Cum e ceasul,esti incantat de el?Un reviev poze ceva?Cel de titan e mult mai usor decat cel simplu?Imi place culoarea cadranului la cel de titan...
-
alin-stefan
Al meu are doar bratara de titan si pot spune ca e mult mai usor decit un ceas care are bratara din otel inoxidabil. Este un ceas care daca l-ai pus pe mina, greu il mai dai jos! Eu l-am vazut in magazin prin luna mai, anul trecut si efectiv adormeam seara cu gindul la el. E ca un drog, e suficient o singura data sa-l tii in mina, e un ceas diver, finut si elegant in acelasi timp ! Eu unul nu am ce sa reprosez ceva acestui ceas.

F frumos,da.Si 43mm este diametrul cel mai potrivit,cel putin dupa gustul meu,nici mare,nici mic.Frumos lume-ul,albastru.Dar nu inteleg o chestie,cum a venit ceasul varianta otel cu bratara varianta titan?
-
alin-stefan
Pai tocmai de asta nu inteleg,ceasul la tine este de otel,si bratara de titan..Nu?