evaluare, detalii ceas omega

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
AdrianH

Re: evaluare, detalii ceas omega

Mesaj de AdrianH »

Whatever
adichis

Mesaj de adichis »

il voi duce la ceasornicar , sper ca oxidarea aia sa nu`l afecteza,el functoneaza fara probleme
adichis

Mesaj de adichis »

va rog sa ma lamuriti si pe mine cum sta treaba cu oxidarea care se vede in poze , am fost la 3 ceasornicari si nici unu nu avea habar cum se curata, unu a zis sa`l las asa daca merge , alti au zis ca nu stiu...ce sa inteleg ?
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

adichis scrie:va rog sa ma lamuriti si pe mine cum sta treaba cu oxidarea care se vede in poze , am fost la 3 ceasornicari si nici unu nu avea habar cum se curata, unu a zis sa`l las asa daca merge , alti au zis ca nu stiu...ce sa inteleg ?
Acum merge ...dar oxidul acela , in timp ajunge sa corodeze traseul circuitului imprimat si posibil sa afecteze si alte piese/circuite aflate si in partea care nu se observa din poza postata.
Deci chiar daca acum functioneaza, este musai/obligatoriu de curatat si protejat zona afectata , pentru a nu se extinde si sa nu pricinuiasca alte daune probabil greu de reparat .
Asta-i ideea .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
adichis

Mesaj de adichis »

gherghin nicolae scrie:
adichis scrie:va rog sa ma lamuriti si pe mine cum sta treaba cu oxidarea care se vede in poze , am fost la 3 ceasornicari si nici unu nu avea habar cum se curata, unu a zis sa`l las asa daca merge , alti au zis ca nu stiu...ce sa inteleg ?
Acum merge ...dar oxidul acela , in timp ajunge sa corodeze traseul circuitului imprimat si posibil sa afecteze si alte piese/circuite aflate si in partea care nu se observa din poza postata.
Deci chiar daca acum functioneaza, este musai/obligatoriu de curatat si protejat zona afectata , pentru a nu se extinde si sa nu pricinuiasca alte daune probabil greu de reparat .
Asta-i ideea .
eu va inteleg perfect si chiar imi doresc sa`l fac dar de ce se feresc ceasornicarii sa`l curete , asa dificil ii ?, am mai ramas cativa, ma duc si la aia , daca nu stiu nici aia nu stiu ce fac ,daca as sti cum si cu ce as incerca eu asta in cazul in care nu necesita operatii foarte delicate
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

La intrebarea de ce se feresc ceasornicarii la care dvs ati apelat nu pot sa va raspund ...Probabil ei ar fi trebuit sa va spuna.
Pe Claudiu l-ati intrebat ?
Daca nu , de ce nu incercati ?
De curatat dvs , posibil sa reusiti pe partea vizibila , dar cu restul ce faceti ? Acolo , ca sa ajungeti , pe interior , pe la rotite , la motoras ...este ceva mai greu si necesita experienta si scule adecvate . Altfel riscati pe banii dvs .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Pentru acea curatare exista un creion cu mina dintr-un cauciuc cu continut de particule fine abrazive.Nu stiu cum se numeste exact,dar eu cu acela curat .
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
adichis

Mesaj de adichis »

Claudiu scrie:Pentru acea curatare exista un creion cu mina dintr-un cauciuc cu continut de particule fine abrazive.Nu stiu cum se numeste exact,dar eu cu acela curat .
spune`mi te rog claudiu oxidarea asta se extinde sau ramane asa? cat despre curatat am zis ca eventual voi vorbi cu tine la un moment dat , aici la mine la zalau vad ca nu se prea incumeta lumea la asa ceva
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Da,se extinde,si ce este mai rau, patrunde mai adanc in trasee,existand riscul ca acestea sa se intrerupa.Este si motivul pentru care ceasornicarii la care ai fost nu au riscat sa curete.Se pot intrerupe.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
anghel

Mesaj de anghel »

Claudiu scrie:Da,se extinde,si ce este mai rau, patrunde mai adanc in trasee,existand riscul ca acestea sa se intrerupa.Este si motivul pentru care ceasornicarii la care ai fost nu au riscat sa curete.Se pot intrerupe.
buna seara , sunt nou si nu stiu daca fac bine ca ma bag , un circuit atact de oxid daca il curatati cu alcool si ungeti cu miere de albine naturala incalzita [ pentru a se subtia ] nu mai da voie oxidului sa lucreze . stiu de la batran electronist si am testato , functioneaza . si la bornele de la bateria auto e valabil . cer scuze ca m-am bagat in seama neintrebat . o seara buna
eugenbt

Mesaj de eugenbt »

alcool, da. miere NU! cand intra mierea in interior, printre rotite, il poti folosi sa indulcesti ceaiul.
Scrie răspuns