Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Dl.!Bufon
Buna ziua,
Am cumparat de la dl Bufon 3 ceasuri si ma declar unul din cei mai incantati oameni care au colaborat cu domnia sa. Il cunoasteti de mai multa vreme decat mine asa ca nu am prea mult a zice. Amabilitate? Cat incape, frumos prezentata in dulcele domniei sale grai! Bunavointa si dorinta de ajutor? Prea multa! Cunostinte despre ceasuri? Merge catre eruditie! Sinceritate? E ceva ce eu admir inainte de orice! Feed back? Nu s-a lasat pana nu i-am spus ca a ajuns coletul si ceasurile sunt ceea ce asteptam si functioneaza in parametrii conveniti? Convingerea mea este ca nu mi-a vandut, ci m-a ajutat sa cumpar, in cunostinta de cauza si stiind tot ce se poate sti despre produsul respectiv.
Daca mai este cazul recomand sincer!
M.
Am cumparat de la dl Bufon 3 ceasuri si ma declar unul din cei mai incantati oameni care au colaborat cu domnia sa. Il cunoasteti de mai multa vreme decat mine asa ca nu am prea mult a zice. Amabilitate? Cat incape, frumos prezentata in dulcele domniei sale grai! Bunavointa si dorinta de ajutor? Prea multa! Cunostinte despre ceasuri? Merge catre eruditie! Sinceritate? E ceva ce eu admir inainte de orice! Feed back? Nu s-a lasat pana nu i-am spus ca a ajuns coletul si ceasurile sunt ceea ce asteptam si functioneaza in parametrii conveniti? Convingerea mea este ca nu mi-a vandut, ci m-a ajutat sa cumpar, in cunostinta de cauza si stiind tot ce se poate sti despre produsul respectiv.
M.
Re: Heroes and villains
Inca o data, daca mai era nevoie insa o merita cu prisosinta, il recomand pe colegul zaytsuca !
Multumesc, Bogdan !
Multumesc, Bogdan !
Cu placere, sa il folosesti sanatos!
Tot respectul ptr d-nul Costache Ioan un domn foarte corect si parolist,o placere sa colaborezi cu asfel de oameni,multumesc si pe aceasta cale ptr minunatul Seiko!
Il recomand pe colegul Verzone si pe aceasta cale imi cer scuze inca o data pt. incurcatura de la colegul DOv!
Multumesc si eu si sper sa mai colaboram si pe viitor.adl scrie:Il recomand pe colegul Verzone si pe aceasta cale imi cer scuze inca o data pt. incurcatura de la colegul DOv!
- AC NineFingers
- Moderator
Re: Dl.!Bufon
Oricand stimabile !Merlin scrie:Buna ziua,
M.
multumesc colegului radu stefan florin
Multumesc colegului razvyy.
O colaborare excelenta si de aceasta data.
O colaborare excelenta si de aceasta data.
-
MladinDorian
- Site Admin
Este vremea iertarii; consider conflictul cu colegul yulyan2010 incheiat ; sa speram ca am invatat toti (inclusiv eu) ceva din asta. 
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
Un mare UP pentru domnul Workman, punctualitatea si rabdarea ii aduc aprecierea mea !
- satiriadis
In urma unui schimb, il recomand pe userul Zar. Prompt si decis
.
Tranzactie reusita cu Badaluta Daniel - Suceava
Foarte serios, recomand.
Foarte serios, recomand.
- satiriadis
Recomand pe domnul danielbratu2008. Ceasul trimis a venit in pachet blindat si conform cu descrierea
. Multumesc.
-
danielbratu2008
si eu pe cei doi domni ai acestui forum: Satiriadis care si-a facut timp sa trimita o frumusete de Stiletto catre mine (sper sa am timp sa fac niste poze) si Zar, care m-a recomandat. Jos palaria pentru asa o colaborare!