Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
Soundastic

Re: Heroes and villains

Mesaj de Soundastic »

Gabi1 scrie:
Clipper scrie:[quote="Gabi1"Pe viitor ganditi un pic mai mult ca-i gratis.
Eu zic sa incepi chiar tu sa aplici aceste indemnuri. Disparitia mesajelor initiale sugereaza multe lucruri.
Te rog sa dezvolti, sau cere-ti scuze ca nu stii ce vorbesti.[/quote]
Haide ca detaliez eu. Este vorba despre un moderator care trage tzepe membrilor forumului. Raspunsul tau este ca cei inselati trebuiau sa gandeasca inainte de a (presupun eu) apela la serviciile respectivului prestator. Fractura logica este evidenta pentru oricine are o minima intelegere a relatiilor interumane, a ceea ce istoric inseamna contract, intelegere, tranzactie, simetrie relationala. Mai pe scurt, e ca si cum tu ai intra la mine in farmacie sa cumperi un algocalmin, angajatul meu ti-ar lua 100 de lei si nu ti-ar mai da rest si nici cutia de algocalmin. Iar eu, nonsalant, ti-as spune, "nu stiu maestre, n-am vazut nimic... Ai face bine sa fii mai atent unde intri sa cumperi, he he...gandeste data viitoare, ca de aia ai creier".
Poate acum ai inteles de ce dl Clipper nu are de ce sa isi ceara scuze.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Tu vad ca traduci ce a intentionat sa spuna altcineva, sa inteleg ca esti clarvazator? Daca te-a pacalit saphire cu o curea acum 2 ani de ce ai tacut pana acum ? si da, eu casc bine ochii si nu platesc nimic anticipat, dau cu stanga si primesc cu dreapta,.....ai inteles? .In rest fiecare ne asumam sau nu riscuri, asta nu inseamna ca are saphire dreptate sau voi cei care rastalmaciti vorbe de dragul balacarelii.
Soundastic

Mesaj de Soundastic »

Gabi1 scrie:Tu vad ca traduci ce a intentionat sa spuna altcineva, sa inteleg ca esti clarvazator? Daca te-a pacalit saphire cu o curea acum 2 ani de ce ai tacut pana acum ? si da, eu casc bine ochii si nu platesc nimic anticipat, dau cu stanga si primesc cu dreapta,.....ai inteles? .In rest fiecare ne asumam sau nu riscuri, asta nu inseamna ca are saphire dreptate sau voi cei care rastalmaciti vorbe de dragul balacarelii.
Ei bine nu am tacut pana acum, acelasi lucru s-a intamplat si atunci cand am spus pe forum...adica nimic...:lol:
Si vezi ca exista un nume in psihiatrie pentru "eu" vs. "voi cei care"...nu ai vrea sa lasi impresia gresita.
:lol:
Incredibil! :lol:
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Soundastic, nu mai vorbi de funie in casa spanzuratului, activezi si tu ca un mic intreprinzator tot in sectiunea vand & cumpar, mai mergi si la servici, de prea mult stat dupa "combinatii" ai creierul odihnit.... :wink:
Soundastic

Mesaj de Soundastic »

Gabi1 scrie:Soundastic, nu mai vorbi de funie in casa spanzuratului, activezi si tu ca un mic intreprinzator tot in sectiunea vand & cumpar, mai mergi si la servici, de prea mult stat dupa "combinatii" ai creierul odihnit.... :wink:
Ma bucur ca ai adus vorba, catalogarea mea la mic intreprinzator este dovada clara a bunelor tale intentii :wink: pe sectiunea vand/cumpar imi vand si imi cumpar ceasurile personale (de obicei in pierdere :) da' nu-i bai...
Programul meu de munca este de la ora 7'45 la ora 20'15, mai putin sambata, cand "pun jos" la ora 16...duminica liber cu familia.
Ca sa te edific iti voi prezenta si cine sunt, nu mi-e jena defel, si te voi invita, daca doresti, bineinteles, sa faci acelasi lucru. Eu sunt acesta:

http://www.colegfarmsalaj.ro (in stanga, jos, vei vedea numele meu, in dreptul sintagmei "Presedinte")
Mai sunt si acesta :
Www.sergiumuresan.com (activitatea asta se intampla mai mult seara sau in unele weekenduri, daca nu sunt proiecte majore)
Deasemenea, mai am o farmacie, nu foarte mare, unde lucrez in medie 10 ore pe zi.
Vezi tu, nu imi place sa spun ca am un serviciu, eu le vad pe toate ca "businessuri vocationale" :lol:
Deci, poate vei deduce ca specula mea cu ceasuri este strict "pasionala". Le cumpar, fac dragoste tandru cu ele, si le vand in pierdere :D
Multumesc pentru sfaturi, din pacate creierul meu nu este suficient de odihnit, asa ca acum ma voi duce sa ma culc. Noapte buna.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Tu vinzi in pierdere, Hagi Tudose se satura din "gustat", a scurtat coada cotoiului intr-o iarna..... :lol: :lol: :lol: :lol:
fly_high

Mesaj de fly_high »

Imi pare rau pentru faptul ca mesajul meu a creat contradictii intre membrii forumului. De asemenea, sunt ferm convins ca fiecare dintre Dvs. este bine intentionat.
Totusi, in ciuda actului meu nejustificat de incredere, am ramas cu banii dati, fara ceas, cu mesajul sters, fara raspuns iar Saphire este in continuare moderator, lipsit de orice grija, probabil cerand "avans" noilor veniti.
Doresc o rezolvare a problemei! Cred ca oricare dintre Dvs. ar fi putut pati acelasi lucru si nu mi se pare normal sa las lucrurile asa.
Cu stima,
Fly_high, un membru inca pacalit
Ultima oară modificat 25 Noi 2013, 23:22 de către fly_high, modificat de 2 ori în total.
fly_high

Mesaj de fly_high »

Si mi se pare tragic atunci cand un om de genul acestui moderator profita de pasiunile si de buna credinta a celor pe care ii "modereaza".
Nu, cu siguranta nu voi lasa lucrurile asa.
dbonddental

Mesaj de dbonddental »

Soundastic scrie:
Gabi1 scrie:Soundastic, nu mai vorbi de funie in casa spanzuratului, activezi si tu ca un mic intreprinzator tot in sectiunea vand & cumpar, mai mergi si la servici, de prea mult stat dupa "combinatii" ai creierul odihnit.... :wink:
Ma bucur ca ai adus vorba, catalogarea mea la mic intreprinzator este dovada clara a bunelor tale intentii :wink: pe sectiunea vand/cumpar imi vand si imi cumpar ceasurile personale (de obicei in pierdere :) da' nu-i bai...
Programul meu de munca este de la ora 7'45 la ora 20'15, mai putin sambata, cand "pun jos" la ora 16...duminica liber cu familia.
Ca sa te edific iti voi prezenta si cine sunt, nu mi-e jena defel, si te voi invita, daca doresti, bineinteles, sa faci acelasi lucru. Eu sunt acesta:

http://www.colegfarmsalaj.ro (in stanga, jos, vei vedea numele meu, in dreptul sintagmei "Presedinte")
Mai sunt si acesta :
http://Www.sergiumuresan.com (activitatea asta se intampla mai mult seara sau in unele weekenduri, daca nu sunt proiecte majore)
Deasemenea, mai am o farmacie, nu foarte mare, unde lucrez in medie 10 ore pe zi.
Vezi tu, nu imi place sa spun ca am un serviciu, eu le vad pe toate ca "businessuri vocationale" :lol:
Deci, poate vei deduce ca specula mea cu ceasuri este strict "pasionala". Le cumpar, fac dragoste tandru cu ele, si le vand in pierdere :D
Multumesc pentru sfaturi, din pacate creierul meu nu este suficient de odihnit, asa ca acum ma voi duce sa ma culc. Noapte buna.
Stai linistit, pe mine m-a acuzat ca mi-as fi luat doctoratul pe bani la o facultate de alti 2 bani; ma rog. este vorba despre UMF Carol Davila Bucuresti dar omu-i ignorant,nu cunoaste ...un frustrat, un om de nimic, cum spunea asa de plastic un coleg de forum: "un om mic cu gura mare". Ignora-l!
P.S. Astept punctele de penalizare caci doar acest gabi1 este un mare "asset" al forumului, nu-i asa? asta daca a starni conflicte este rostul lui, al forumului, desigur...
Cat despre subiectul thread-ului, este o rusine pentru acest forum, pentru noi toti, ceea ce se intampla...daca-i adevarat, si se contureaza varianta ca ar fi, atunci toata situatia dezvolta un iz penal iar o pozitie oficiala a conducerii forumului este mai mult decat avenita.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Gabi, de ce trebuie sa te iei tu de cineva cat este el sau nu de intreprinzator? de ce oare s-a ajuns ca mai multi membri sa spuna ce studii au, ca sa te convinga ca nu sunt niste neica-nimeni?! si chiar si asa, nu, tot nu este bine...

In topicul despre inchiderea Cafenelei te-am invitat indirect, facand aluzie la stilul tau, dar si direct (cand am vazut ca nu vrei sa pricepi aluzia) sa-ti exprimi opinia. Ai stat logat toata acea perioada insa nu ai vrut sa scrii nimic in acea situatie care era mai mult decat o critica la tine.

Cum naiba s-a ajuns de la o situatie concreta expusa de fly_high sa iei pe altii in balon cat sunt ei de indreptatiti sa-si spuna parerea? de ce oare tu poti sa scrii ce crezi insa pe altii ii ataci?

Oare chiar nu realiziezi ca tu esti prezent in mai toate discutiile cu mesaje in care ba dezaprobi, ba te iei de cineva, ba dai sfaturi cu caracter extrem de general?

Si te intreb din nou: de ce nu ai vrut sa scrii ceva in topicul din cafenea?! nu este ideea de-a face un topic Catalin vs. Gabi, este de prost-gust asa ceva. Ca solutie extrema, ar fi mai indicat ceva de genul: "unde gresesc cei doi - C. si G." insa sunt ferm convins ca lumea cea buna a forumului este plina de lehamite pentru ca sa mai scrie ceva pe subiectul asta (de fapt, vad ca sunt extrem de rare postarile lor).

Pentru a scrie ceva si la subiect: Fly_high, impartasesc parerea lui impala, mai ai rabdare putin. Nici Claudiu si nici Saphire nu cred ca vor lasa situatia in "coada de peste"...
bonheur

Mesaj de bonheur »

Cel mai bine pentru situatia asta ar fi sa ramana schimbul de replici intre cei implicati direct si sa nu se mai stearga mesajele!
Cei implicati sunt cei mai indreptatiti sa acuze, sa se dezvinovateasca etc.

Am vazut ca in unele situatii mai fragile, starea generala este:

Imagine

O fi bine, o fi rau? Time will tell!
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

Cel mai bine ar fi sa-l excluda proprietarul siteului, din randul nostru, pe teparul recidivist, zic.

Preluat de pe alt site, userul fiind inregistrat si aici:
"Fratilor mie mi-au trebuit 8 luni de zile sa recuperez banii de la saphire, si i-am recuperat sub forma unor alte ceasuri pe care le avea la vanzare. Mie mi s-a intamplat acum vreo 3 ani. Pana nu l-am amenintat ca-l tin prin tribunale urmatorii 5 ani, nu s-a potolit. Oricum eu am fost fraier ca i-am dat banii in avans, si omul, la modul foarte serios, are un stil de a da tepe mai elevat."
impala2328

Mesaj de impala2328 »

Cataline,
eu am invitat la rabdare fiindca ma asteptam ca saphire sa raspunda, sa zica ceva...desi au fost sterse imediat postarile (urat lucru si incriminator) tot ma asteptam la o reactie...
cele scrise de userul tzepuit mi se par fapte concrete si acuze pertinente (repet,mi se par)
dar,
pana la proba contrarie, saphire este moderatorul sectiunii cumparari/vanzari !
vrem/nu vrem, este colegul nostru de ani de zile, eu din ce-am citit pe forum, are (avea) reputatie pozitiva...
daca se va dovedi ca este fara vina, atunci (probabil) va ramane moderatorul sectiunii C/V si toate-s bune si frumoase !
dar, daca se va tacea in continuare (gen batista pe tzambal :!: ) atunci,dati-mi voie sa cred ca el nu mai poate avea calitatea de moderator al sectiunii respective ! n-ar fi nici logic nici moral !

deci, asteptam...
daca ma intreaba cineva pana cand ? raspund :
pana cand Claudiu va avea o pozitie/opinie !
bineinteles, proprietarul forumului nu trebuie sa fie judecator, nu trebuie sa spuna cine are si cine nu are dreptate...Claudiu are destule pe cap, asta ar mai lipsi, sa faca si justitie forumistica...
totusi, are raspundere fiindca el l-a desemnat moderator pe saphire...deci,vrand,nevrand, va trebui sa faca ceva...

ps : nu credeti c-ar fi cazul ?
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Ba da, ar trebui (la fel cum ar trebui sa aiba discutii personale - cel putin - cu cei care bat campii pe forum, mai mult sau mai putin aproape de limita penalizarilor sau a bunului simt).
Candva, intr-o situatie in care forumul era intr-o stare incordata, stiu ca i-am spus: cel care construieste arterele rutiere pe care se plimba cu masina fiecare, trebuie sa aiba in vedere si sa vegheze asupra circulatiei; altfel, desi a facut un lucru foarte bun pentru cei cu constiinta, da posibilitatea ca pe acolo sa se plimbe si niste nebuni.
L-am inteles atunci ca el a vrut sa faca ceva bun cu acest forum dar nu are nici timpul si nici nervii sa o faca pe politaiul, insa asta este... cand nu este constiinta, trebuie cineva sa supravegheze treaba.

Gabi, nu vrei tu sa deschizi un chestionar in Cafenea, ca tot ai pus ideea asta pe tastele lui Dayryad - un chestionar legat de atitudinile noastre? Chestionar, ca sa nu fie la vedere, sa trimita lumea voturile care sa ne penalizeze pe noi doi? sa vedem pe cine considera ca posteaza mai nepotrivit.
De ce te invit pe tine? pentru ca daca as face-o eu, ai spune ca am ceva personal... tu esti gata sa iei acel chestionar in serios si sa tii cont de el? Eu sunt!
dbonddental

Mesaj de dbonddental »

Ma uimeste faptul ca dupa atata timp nu exista inca o reactie "oficiala" la acest subiect, fie din partea lui Saphire, fie din partea lui Claudiu si asta mai ales daca luam in considerare gravitatea acuzelor.
Cat despre ideea ta Catalin, eu cred ca o asemenea intreprindere este de-a dreptul redundanta; cu totii cred ca putem anticipa rezultatul acestui "poll" ad-hoc, nu este nevoie de el ca sa categorisim personajul.
Scrie răspuns