Te rog sa dezvolti, sau cere-ti scuze ca nu stii ce vorbesti.[/quote]Gabi1 scrie:Eu zic sa incepi chiar tu sa aplici aceste indemnuri. Disparitia mesajelor initiale sugereaza multe lucruri.Clipper scrie:[quote="Gabi1"Pe viitor ganditi un pic mai mult ca-i gratis.
Haide ca detaliez eu. Este vorba despre un moderator care trage tzepe membrilor forumului. Raspunsul tau este ca cei inselati trebuiau sa gandeasca inainte de a (presupun eu) apela la serviciile respectivului prestator. Fractura logica este evidenta pentru oricine are o minima intelegere a relatiilor interumane, a ceea ce istoric inseamna contract, intelegere, tranzactie, simetrie relationala. Mai pe scurt, e ca si cum tu ai intra la mine in farmacie sa cumperi un algocalmin, angajatul meu ti-ar lua 100 de lei si nu ti-ar mai da rest si nici cutia de algocalmin. Iar eu, nonsalant, ti-as spune, "nu stiu maestre, n-am vazut nimic... Ai face bine sa fii mai atent unde intri sa cumperi, he he...gandeste data viitoare, ca de aia ai creier".
Poate acum ai inteles de ce dl Clipper nu are de ce sa isi ceara scuze.