Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
fly_high

Re: Heroes and villains

Mesaj de fly_high »

Stimati Domni,
Urmare reactiei Dvs. si a postarilor, Niculescu Eugen (Saphire) a transferat astazi in cont 500 ron din 800. Nu accept.
Pentru politie este utila adresa individului. Numai pentru alergatura mea de o zi intreaga, necesara depistarii adresei si nu ma opresc aici. Am intrebat din om in om pana am ajuns la str. Nicolae Licaret. Suma pe care i-am dat-o nu a fost de 500 ron si nu ii accept asa. Eu nu i-am trimis banii in transe. Daca ii accept asa, la Politie va gasi tot felul de scuze (boala, pierdut banii, nu a venit marfa, etc.) si nu voi ii voi mai recupera (in ideea in care judecatorul va aprecia ca daca totusi a returnat o parte din bani, nu a avut intentia clara sa-i fure). Ii returnez banii si merg mai departe pana cand voi primi suma intreaga. Si ceilalti care au fost inselati, au povestit acelasi lucru: le-a returnat o parte din suma, dupa care nu au mai vazut niciodata restul de bani. SPRE EXEMPLU: http://forum.computergames.ro/133-acces ... inale.html . Nu voi fi prostit de catre unul ca el. Apreciez ca nu as fi reusit sa misc lucrurile fara interventia Dvs. Va multumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordati.
Nu voi incheia postarea, pana la recuperarea integrala a banilor si respectiv solutionarea totala a problemei. Refuz sa il subventionez pe moderatorul forumului! Nu voi accepta sa fiu furat si sa inchid ochii. Ii rog insistent pe cei care sunt in situatii similare sa reclame oficial si sa mearga pana la capat, indiferent de durata. Problema va fi rezolvata.
Solicit sa fie luate masuri urgente.
domnule moderator, se pare ca pana la urma mesajele si postarile sunt probe. 1 leu daca mi-ati mai datora si tot as merge mai departe.
Ultima oară modificat 24 Oct 2013, 22:50 de către fly_high, modificat de 4 ori în total.
dbonddental

Mesaj de dbonddental »

Q.E.D.
Sa mai comentam?
fly_high

Mesaj de fly_high »

Daca nu va doriti ca intr-o zi sa ajungeti in situatia in care sunt eu acum, DA!!!
Mi s-a explicat clar care este solutia : returnarea banilor, pana la primirea sumei complete si continuarea actiunii, cu sprijinul politiei pana la finalizare.

P.S. Daca mai sunt colegi care doresc sa apeleze la Politie si vor sa-si pastreze anonimatul, ma pot contacta prin p.m., intrucat am programata audienta la Comandantul Sectiei 12 Politie, Dl. Comisar Sef Stanciu Ilie, pentru data de miercuri 30 octombrie.
Ultima oară modificat 25 Noi 2013, 23:31 de către fly_high, modificat de 2 ori în total.
Soundastic

Mesaj de Soundastic »

fly_high scrie:Daca nu va doriti ca intr-o zi sa ajungeti in situatia in care sunt eu acum, DA!!!
Mi s-a explicat clar care este solutia : returnarea banilor, pana la primirea sumei complete si continuarea actiunii, cu sprijinul politiei pana la finalizare.

P.S. Daca mai sunt colegi care doresc sa apeleze la Politie si vor sa-si pastreze anonimatul, ma pot contacta prin p.m., intrucat am programata audienta la Comandantul Sectiei 12 Politie, Dl. Comisar Sef Stanciu Ilie, pentru data de miercuri 30 octombrie.
Daca nu iti rezolvi problema si situl nu isi explica clar pozitia fata de personaj, exista si optiunea presei. Cel putin pe presa locala Cluj/Salaj/MM, articolul e ca si scris...online si en-feuille.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Soundastic, solutia este sa rezolvam problema intre noi , nu sa ne facem de ras prin presa, exista institutii abilitate si nu balacareala prin intermediul presei, parerea mea. :oops:
ps. crezi ca-i returneaza vre-un jurnalist banii omului ??

Ma repet- Pe viitor ganditi un pic mai mult ca-i gratis.
H2H

Mesaj de H2H »

Nu ne facem de ras, s-a facut singur de ras pe el acum sa suporte consecintele.

Citesc demult pe aici si postez foarte rar, consider ca nu am de ce sa poluez topicurile daca nu am de spus ceva interesant si la obiect insa acum, toata faza asta m-a revoltat si ingretosat peste masura. Eu as merge pana-n panzele albe si fara nici o musamalizare/acoperire, nu-i vorba de un user oarecare ci chiar despre un moderator. Inacceptabil!
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

H2H scrie:Nu ne facem de ras, s-a facut singur de ras pe el acum sa suporte consecintele.

Citesc demult pe aici si postez foarte rar, consider ca nu am de ce sa poluez topicurile daca nu am de spus ceva interesant si la obiect insa acum, toata faza asta m-a revoltat si ingretosat peste masura. Eu as merge pana-n panzele albe si fara nici o musamalizare/acoperire, nu-i vorba de un user oarecare ci chiar despre un moderator. Inacceptabil!
Corect, ideea mea este ca forumul/ noi nu avem nicio vina incat sa suportam speculatiile unor jurnalisti de can-can care cu siguranta ne vor baga in aceiasi oala de dragul senzationalului, intelegi ??
Sa-si faca treaba politia/parchetul daca asta este ultima solutie (punct).
CubEdIn

Mesaj de CubEdIn »

Eu inteleg ce incearca sa zica Gabi1, dar in cazul de fata mi se pare corect ca userul fly_high sa ia absolut orice demers necesar in vederea rezolvarii problemei.
Nu vad cum ii poate lua nimeni apararea (in mod direct sau indirect, si nu ma refer la nimeni in special, ci in general) moderatorului in cauza, atata timp cat prima miscare a fost incercarea de a musamaliza problema.

In acelasi timp, nu as returna nici cei 500ron. Tot frauda e si daca sunt 800ron si daca sunt 300ron si daca sunt 10ron!
Mai ales ca sunt mai multe persoane "patite", se poate deschide dosar penal foarte lejer si pentru sume mult mai mici.

Pentru cei care sunt in dubii, exista un thread pe computergames unde cineva care a procedat similar (inselat mai multe persoane de-a lungul timpului) s-a ales cu proces, amenzi si dosar penal pentru "un pumn de fise". Si el a dat banii inapoi, si tot degeaba, a primit inclusiv cateva luni de inchisoare (cu suspendare, evident), dar e destul incat sa-ti dea peste cap planurile, si garantat iti taie chefu' de a mai insela lume online. For good.
fly_high

Mesaj de fly_high »

Apreciez ca nu site-ul este de vina, ci un infractor. De aceea, nu intentionez sa public in presa.
Acesti oameni, daca le pot spune asa, trebuiesc demascati, aratati cu degetul si scosi in afara locului din care isi racoleaza victimele.
Eu voi merge mereu pe mana institutiilor abilitate sa rezolve astfel de probleme. Desi poate dura mai mult, succesul este garantat!
P.S. Si daca este cazul, dupa cum a spus si colegul de forum, sunt dispus sa merg si pana in panzele albe pentru un singur ban pe care cineva l-a furat.
Ultima oară modificat 25 Oct 2013, 00:24 de către fly_high, modificat de 2 ori în total.
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

1.Faptul ca va puteti exprima liber aici, pe aceasta tema, fara a fi "moderati" cred ca exprima clar pozitia noastra
2.Claudiu este deocamdata in spital cu probleme de sanatate (scuzati pleonasmul); cand va fi din nou sanatos, vom avea o discutie (interna) mai larga pe aceasta tema, urmata , bineinteles, si de o concluzie publica
3.Ca si pozitie, nu aparam , nu incurajam si nu ne amestecam in astfel de probleme ; exista institutii specializate in astfel de incidente; referitor strict la forum, vom decide dupa ce Claudiu va iesi din spital.
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Acesti oameni, daca le pot spune asa, trebuiesc demascati, aratati cu degetul si scosi in afara locului din care isi racoleaza victimile.
Sa nu se inteleaga ca intentionez sa apar pe saphire si eu astept returnarea unei sume impotante de catre "un coleg" care m-a inselat inca din luna aprilie, nu am intentionat sa fac "valuri" intrucat ultimul termen expira joia viitoare, atunci voi sti ce am de facut.
aleivan

Mesaj de aleivan »

pentru Gabi1
Dumnezeu ne-a lasat puterea de a gandi / analiza si a decide. De-a lungul istoriei omul a facut o gramada de alegeri gresite ( vezi pilda marului, a celor doi arginti etc ). Pe viitor ganditi un pic mai mult ca-i gratis.

se intampla cel putin o data fiecaruia...o teapa ma refer

in loc sa se "concentreze" asupra problemei de fond,ca urmare a unei situatii dubioase creeate, intr o colectivitate relativ restransa, topicurile dezbatute, au scos la iveala disensiuni intre useri, pozitii de superioritate in gandire si experienta, care nu isi aveau sensul...parerea mea
tocmai prin seriozitatea celor care posteaza pe acest site, autenticitatea ceasurilor, interventia moderatorilor acolo unde este cazul, interventia utilizatorilor la situatii "sticky" ar trebui sa faca diferenta intre "ceasornicar.ro" si ceasuri de mana, okazii, tocmai, mercador, etc
de ce nu exista si pe acest site posibilitatea de primi calificative si recenzii ca vanzator, cumparator
dreptul la replica
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

in loc sa se "concentreze" asupra problemei de fond,ca urmare a unei situatii dubioase creeate, intr o colectivitate relativ restransa, topicurile dezbatute, au scos la iveala disensiuni intre useri, pozitii de superioritate in gandire si experienta, care nu isi aveau sensul...parerea mea
Deh,refulari de frustati lipsiti de caracter care incearca sa se reinventeze cu orice chip, oamenii sufera ca sunt nevorbiti & necititi si obositi de alergat in cerc. :oops:
yonutz25

Mesaj de yonutz25 »

Tin sa ii iau partea user-ului fly_high intrucat si eu am primit luna trecuta o "oferta" din partea lui saphire, in care sustinea ca poate aduce pe comanda un anume ceas, cu achitarea in avans a 30% din valoare. Am refuzat sa platesc avans, asa ca mi s-a spus ca pretul ceasului va creste cu aprox 25% daca vreau sa il platesc integral la livrare. Am acceptat a doua varianta si mi s-a spus ca voi primi ceasul in trei saptamani. A trecut o luna si jumate de atunci si nu am mai primit niciun semn legat de ceas, ceea ce ma face sa cred ca daca achitam acel avans, eram in aceeasi situatie cu userul fly_high.
Sper sa se rezolve aceasta situatie si sa se ia masurile corespunzatoare pentru prevenirea situatiilor similare pe acest site!

O seara buna!
fly_high

Mesaj de fly_high »

REPET: Daca mai sunt colegi care doresc sa apeleze la Politie si vor sa-si pastreze anonimatul, ma pot contacta prin p.m., intrucat am programata audienta la Comandantul Sectiei 12 Politie, Dl. Comisar Sef Stanciu Ilie, pentru data de miercuri 30 octombrie.
Scrie răspuns