Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
Gabi1

Re: Heroes and villains

Mesaj de Gabi1 »

eu mi-am pus in cana un fel de secarica, o bautura primita acum un an din Bistrita, un homemade din alcool si chimion, este slabuta, are vreo 22-25.
Ai colici de bei ceaiuri d'astea :roll: :lol: :lol:
AC NineFingers
Moderator

Mesaj de AC NineFingers »

...imi calc pe cuvant.

Gherghin Nicolae daca accepta si e dispus sa faca un job macar odata pe zi 10 minute !
Aptitudini, calitati si atribute :
- nascut in 69 ( poate ca parul carunt ce`l poarta poate fi garantia maturitatii sale )
- extrem de rational si calculat
- posesor de ceasuri interesante, cunoscator de ceasuri, cunoscator in cea ce priveste calitatea unei vanzari (poze descriere)
- vechime, consistenta, contributie peste tot pe forum
- l`am cunoscut o singura data si sunt gata sa`mi pun eu gaj onoarea mea ( daca insemna ceva)
- exigent dar corect
- marinimos (am in vedere anumte chestiuni)
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Ooooo , maestre , ma flatezi !
Stai sa vedem ce zic si colegii ...poate or fi altii mai buni , nu trebuie neaparat eu .
Multumesc oricum .

Imagine

:D
H2H

Mesaj de H2H »

Oricine ar fi va trebui sa lase nervii acasa si sa stea cu regulamentul in mana si la bune si la rele. Si fara superioritate deoarece reprezinta o comunitate, nu doar pe el. Impartialitate.
AC NineFingers
Moderator

Mesaj de AC NineFingers »

gherghin nicolae scrie:Am vazut...
Nu stiu ce sa zic . In primul rind , multumesc .
Nu stiu ce presupune chestia asta... Timp liber am , oricum stau cel putin 3 ore pe forum , la diferite ore ale zilei . Pot sa fac chestia asta , dar stai sa vedem ce zic si colegii .
Sa stii ca voi fi aspru daca ei ma vor... In sensul ca daca nu-s sigur ca-i original , mai solicit poze explicite. Daca nu , dispare anuntul . Adica incerc sa ma ridic la nivelul vostru , al moderatorilor . Oricum daca este sa fie , iti voi solicita ajutorul , pina ma ,,prind " despre cum functioneaza totul .
Insa repet , lasa sa vedem ...poate n-oi fi eu cel pe care-l doresc colegii .
Inca odata multumesc .
...mesajul e venit in PM.( nu stiu daca e corect ca l`am dat aici cu quote.

Nu te sustin ca`mi esti drag sau ca tuica va fi buna ci pentru ca e meritoriu .Sunt adeptul unor principii verticale pe care stiu sigur ca le ai si tu :
-exigenta ( ai putea sa tai in carne vie orice in functie de cum se hotaraste aici, presupun ca va fi lasat totul pe incredere exact asa cum crezi ca e corect)
- calitate
- impartialitate si obiectivitate
- rabdare si putere de analiza in filtrul mintii cu ajutorul informatiilor acumulate si a bazelor de date ce exista peste tot !!!
- nu ai pricepere deocamdata cum merg anumite butoane de "moderator" ( in mai putin de 2 ore iti intra in reflex)

... mda.Deciziile cred ca se iau democratic.Daca vei fi promovat pe acest post vreau si trebuie sa fi mandru renuntand la mdoestie cate putin din noua postura ! Ramane sa vedem continuarea.

Daca cineva va veni cu o alta propunere cu baze mai solide ca astea... ma inclin !

Eram sa uit ... pentru cine nu`l cunoaste pe G.N ... nu`i betiv dar cred ca pot sa admit sa modereze si beat fiind iar cinste nu`mi amintesc sa`mi fi facut niciodata in cele 2-3 zile in care ne`am intalnit cu prilejul unui eveniment.Nu exista afinitati de nici un fel intre noi .
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Bune 50 de postari. Nic.Gherghin ar fi perfect. Expertiza, verticalitate, bun renume pe forum, bun coleg si prieten. Si inainte de toate calmitate. Chiar merita din plin un post de moderator.
Accepta Nic, e nevoie de cineva cu caracter si dedicatie, e profilul tau, deci...........Succes!
gherghin nicolae
Moderator

Dupa cum i-am scris si lui Cristi in mesajul privat ...acum vizibil , democratic este ,,Insa repet , lasa sa vedem ...poate n-oi fi eu cel pe care-l doresc colegii ." asta ca sa ma citez ...
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Nic, cred ca ar fi cel mai mare pas inainte facut in ultima vreme de forum!

Sper, cu mare incredere, ca vei accepta!
gherghin nicolae
Moderator

Multumesc Valentin , multumesc Mihai .
Valentin , dupa chestia cu Omega ala rescris , am crezut ca ma urasti . Insa am accentuat putin chestia cu raritatea , tocmai pentru a va provoca pe voi, restul colegilor care ati scris acolo , sa scrieti corect. Asta pentru a spulbera ceea ce i-am spus de la inceput colegului si posesorului acelui ceas ...In fine ...a trecut .
Dragos M

Mesaj de Dragos M »

Pana si prin ochii unui nou-venit se vede foarte clar faptul ca gherghin nicolae ar trebui sa fie 'pedepsit' cu functia de moderator. :twisted:
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Valentin , dupa chestia cu Omega ala rescris , am crezut ca ma urasti
Nici pomeneala. Regret daca ti-am lasat aceasta impresie si-mi cer scuze!
Am si eu momentele mele melodramatice.... :)

Mai mult, imi permit chiar sa te rog sa accepti pozitia de moderator pe "vanzari",
daca ti se va propune!
Nu ma pot gandi la cineva mai potrivit! Si astfel poate ca mai valorizam pe forum
si doua concept atat de demonetizate astazi: CUNOASTERE si MODESTIE.
claudiu73

Mesaj de claudiu73 »

Susțin gherghin.nicolae. Cunoștințe orologiere la înălțime. Citesc mereu cu interes postările sale.

Dl. Gherghin, nu vă fie frică pt faptul că puteți greși, toți o facem. Important este că aveți susținerea colegilor.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Ce chestie, dom'le... am stat pan' aproape de miezul noptii haulind vreo trei oameni si iaca ca dupa ce s-a dat stingerea, asa - mai dupa miez' noptii - a iesit nea Bufon la interval (cica calcandu-si pe inima: da de ce, nea Bufoane, nu erai matale mai devreme cu ambat si propuneri radicale, trebuia sa continui...) s'a scos din maneca asul castigator. Foarte bine ai facut, eu nici nu ma gandeam ca Nic ar accepta asta...
Dar hai sa mai vedem si alte opinii (nu ca Nic n-ar fi bun - dimpotriva)...desi daca el este de-acord dupa cum vad, sunt convins ca nu are cum sa existe coleg care sa spuna ca Nic n-ar fi potrivit. Da' la cat este de bun saracu', parca-l vad cu parul ciufulit si plin de lehamite dupa vreo trei luni. E-n stare sa faca el pozele pentru altii si sa dea detalii :P
Verzone

Mesaj de Verzone »

Il sustin si eu pe Nic daca vrea sa ne onoreze propunerea.
Cunostintele orologiere, impartialitatea si nu in ultimul rand diplomatia in exprimare il fac un canditat incontestabil.
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

ThePicker scrie:Pana si prin ochii unui nou-venit se vede foarte clar faptul ca gherghin nicolae ar trebui sa fie 'pedepsit' cu functia de moderator. :twisted:
Nici in ruptul capului nu-s de acord! Sa stea acolo unde-i e locul, ca face bine ceea ce face!
Nic, daca tii la linistea ta, asculta-l pe batranul tau prieten!
Uite ce mi-a facut mie Nea Buf0n propunandu-ma moderator!!!
Nu numa' ca ma facui de ras in aceasta calitate, da' si m-am lenevit!!!

Cataline, la cat de ciufulit e Nic (la propriu) nici nu vreau sa-l revad la intalnirea din 2015 mai ciufulit de-atat (si la propriu si la figurat)!
Scrie răspuns