Ai colici de bei ceaiuri d'asteaeu mi-am pus in cana un fel de secarica, o bautura primita acum un an din Bistrita, un homemade din alcool si chimion, este slabuta, are vreo 22-25.

Moderator: gherghin nicolae
Ai colici de bei ceaiuri d'asteaeu mi-am pus in cana un fel de secarica, o bautura primita acum un an din Bistrita, un homemade din alcool si chimion, este slabuta, are vreo 22-25.
...mesajul e venit in PM.( nu stiu daca e corect ca l`am dat aici cu quote.gherghin nicolae scrie:Am vazut...
Nu stiu ce sa zic . In primul rind , multumesc .
Nu stiu ce presupune chestia asta... Timp liber am , oricum stau cel putin 3 ore pe forum , la diferite ore ale zilei . Pot sa fac chestia asta , dar stai sa vedem ce zic si colegii .
Sa stii ca voi fi aspru daca ei ma vor... In sensul ca daca nu-s sigur ca-i original , mai solicit poze explicite. Daca nu , dispare anuntul . Adica incerc sa ma ridic la nivelul vostru , al moderatorilor . Oricum daca este sa fie , iti voi solicita ajutorul , pina ma ,,prind " despre cum functioneaza totul .
Insa repet , lasa sa vedem ...poate n-oi fi eu cel pe care-l doresc colegii .
Inca odata multumesc .
Nici pomeneala. Regret daca ti-am lasat aceasta impresie si-mi cer scuze!Valentin , dupa chestia cu Omega ala rescris , am crezut ca ma urasti
Nici in ruptul capului nu-s de acord! Sa stea acolo unde-i e locul, ca face bine ceea ce face!ThePicker scrie:Pana si prin ochii unui nou-venit se vede foarte clar faptul ca gherghin nicolae ar trebui sa fie 'pedepsit' cu functia de moderator.