Tissot t-complication squelette
-
danutwilly
Tissot t-complication squelette
Credeti ca pretul de 1500 euro pentru acest ceas este Ok? As dori sa-i fac un cadou baiatului meu si vreau sa va cer parearea. Multumesc
- gherghin nicolae
- Moderator
Re: Tissot t-complication squelette
E mult .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-
danutwilly
Multumesc. atunci as dori sa ma sfatuiti ce credeti ca isi merita banii in gama de preturi 1000-1500 euro?. poate tissot luxury gent automatic cosc?. Inca o data va multumesc.
E mult si pt tissot luxury gent automatic cosc pretu ala
Uitete si pe la Omega. au modele peste tissot.
Uitete si pe la Omega. au modele peste tissot.
La 1500 nu gasesti Omega, decat second hand. Este o optiune.
Dar mai sunt....De la Hamilton la Mido, Louis Erard si altele.
Dar mai sunt....De la Hamilton la Mido, Louis Erard si altele.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
-
Bogdan_Ionescu
Dumneavoastra cunoasteti mai bine stilul vestimentar si gusturile orologere ale fiului. Ar fi pacat ca un astfel de cadou (nu doar datorita pretului) sa nu fie purtat pe un motiv ca nu i se ”potriveste”.
Puteti sa va uitati la acest pret la un brand ca Longines, Baume & Mercier, Oris, Cuervo Y Sobrinos (doar anumite modele), Perrelet (dar doar anumite modele - bunaoara modelul First Class care este un ceas superb) si chiar un Zenith (modelul Port Royal sau Heritage Ultra Thin care in perioade de reducere le-am vazut si la 2.100 $). Pentru ceva mai inedit va puteti uita la un Marvin, un Ernest Borel sau pentru adevarati connoisseuri la un Nomos.
Puteti sa va uitati la acest pret la un brand ca Longines, Baume & Mercier, Oris, Cuervo Y Sobrinos (doar anumite modele), Perrelet (dar doar anumite modele - bunaoara modelul First Class care este un ceas superb) si chiar un Zenith (modelul Port Royal sau Heritage Ultra Thin care in perioade de reducere le-am vazut si la 2.100 $). Pentru ceva mai inedit va puteti uita la un Marvin, un Ernest Borel sau pentru adevarati connoisseuri la un Nomos.
Ştiu că nu ştiu nimic, dar ştiu că pot şti mai mult decât ştiu...
-
danutwilly
Am mai umblat zilele astea prin magazine si am vazut un model de doxa automatic care ar avea mecanism valjoux 7750 si ar fi redus de la 11ooo lei la 5500? Arata destul de bine. Vreun sfat? Multumesc inca odata celor care mi-au raspuns si m-au indrumat.
La multe modele de Doxa cei de la magazinul de care spuneti au dublat preturile anul trecut pentru o perioada scurta,iar apoi le-au redus la valoarea initiala si le-au marcat cu 50% reducere :)Daca doriti sa il cumparati in ideea ca economisiti 1000 euro,nu este alegerea cea mai buna.Dar daca va place ceasul,este altceva.
-
danutwilly
Nu ma tenteaza sa fac economie fiindaca am auzit de smecheriile multor comercianti si nu ma intereseaza daca e cu reducere sau nu ci daca pretul asta e ok pentru un ceas cu mecxanismul respectiv
Căutați în magazinele rețelei B&B și aveți Mido Multifort cu brațară metalică și mecanism 7750 cu 2 000 Ron...
http://www.bbcollection.ro/Ceasuri_cole ... -57-1.html
redus real cu 50%... Este un preț bun pentru un ceas frumos... dar gusturile sunt subiective....
http://www.bbcollection.ro/Ceasuri_cole ... -57-1.html
redus real cu 50%... Este un preț bun pentru un ceas frumos... dar gusturile sunt subiective....