site de incredere?
site de incredere?
urmaresc de ceva vreme preturile unui orient mako si am descoperit ca pe acest site: www.atlantic-shop.ro e cel mai mic pret la acest ceas. stie cineva daca e de incredere? sau stie cineva un alt site sau persoana care sa comercializeze ceasul acesta la un pret care sa nu depaseasca 500 ron?
Re: site de incredere?
Eu nu cunosc site-ul. Poate sunt alti colegi care stiu mai multe.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Stie cineva despre acest site, este de incredere?
multumesc!
multumesc!
Fiind din Constanta, am luat legatura cu persoana care administreaza site-ul pentru achizitia unui produs diferit. Mi-a facut impresia unei persoane de incredere. Pe site se vand produse diferite, nu este specializat in ceasuri.
Daca nu ma insel, a fost o postare pe forum acum un an de la cineva ca a cumparat un Orient Mako de pe site: pret foarte bun, livrare OK - toata lumea multumita. Despre asigurarea garantiei nu am informatii.
Daca nu ma insel, a fost o postare pe forum acum un an de la cineva ca a cumparat un Orient Mako de pe site: pret foarte bun, livrare OK - toata lumea multumita. Despre asigurarea garantiei nu am informatii.
Si eu sunt interesat de achizitionarea unui mako de pe atlantic-shop. A mai avut cineva experiente cu acest site? pretul de 500lei mi se pare suspect in comparatie cu alte siteuri din Romania. Multumesc.
anul trecut pretul era de 400 lei la mako, a cumparat un prieten si nu a avut nici o problema, ceasul nou, original 
intre timp a mai deschis ochii proprietarul site-ului si a mai marit preturile , dar tot sunt ok
intre timp a mai deschis ochii proprietarul site-ului si a mai marit preturile , dar tot sunt ok