Ceas de buzunar Borel Fils & C

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
Scrie răspuns
milibili

Ceas de buzunar Borel Fils & C

Mesaj de milibili »

Buna seara. In urma cautarilor efectuate, nu am reusit sa identific cu precizie acest ceas prezentat. Dupa cum spune si titlul, acesta este un ceas de buzunar marca Borel Fils & Cie , lucru scris pe cadran. Din cautarile efectuate, cred ca a fost produs undeva intre anii 1880-1910, nu stiu cu exactitate acest lucru. Am gasit ceva pe ebay, aparent la fel: http://www.ebay.fr/itm/Antique-BOREL-FI ... 2340430950 . As dori sa stiu perioada acestui ceas, ce tip de mecanism este acesta, alte detalii care sunt importante. Ceasul este in stare de functionare. Va multumesc mult, astept parerile dumneavoastra. O seara buna.
Imagine
Imagine
Claudiu
Forum Owner

Re: Ceas de buzunar Borel Fils & C

Mesaj de Claudiu »

Mecanismul este un Anker ceea ce ma face sa cred ca este dupa 1900.O datare exacta nu pot face neavand o baza de date cu serialele acestor mecanisme.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
AC NineFingers
Moderator

Mesaj de AC NineFingers »

:) Probabil cel mai interesant detaliu care v`ar interesa ar fi acela daca nu cumva ceasul d`voastra poate valora suma din link !

...si mie imi place sa visez ! Visam mai ieri la un Vacheron.Similitudini se gasesc oriunde oricand. Nebuni sunt peste tot ... si la no.9 , si in parlament, si printre noi ( io`s unu`), si prin guvern ... la TV nu mai vorbesc...Traim intr`o lume nebuna-nebuna .. Cauta si pe FaceBook exact asta si o sa fi uimit :lol:

Pretul de pe ebay e exact visul unui nebun ... Inteleg ca nu te pricepi la ceasuri de buzunar. Nici eu desi am avut cateva, mai am cateva si sper sa mai am cateva mii pana am sa mor ...

Imposibil sa demonstrezi autenticitatea unui ceas chiar si in conditiile in care platourile ce sustin rotitele ceasului sunt semnate ( exista neni care contrafac semnaturi de branduri si mesteri), exista similititudini sute intre nuem mari si nume insignifiante in domeniul ceasurilor ... Exista opinii, pareri , dileme ... Ceasul acestui nene de exact 5999 usd nu stiu daca s`ar vinde la o licitatie deschisa cu cateva sute (sunt marinimos)

Ce poti lua cu exact 6000 usd ?! Eu ma uit de ceva vreme la un ceas exact de suma asta :

http://www.ebay.com/itm/LECOULTRE-MINUT ... 25960b0eb7
milibili

Mesaj de milibili »

Bună seara, va mulțumesc mult pentru răspunsuri. Link-ul de pe ebay era postat pentru a verifica dacă acest ceas postat de mine are același mecanism ca cel de acolo. Nu am specificat nicăieri ca doresc sa obțin acel preț pe ceas sau ca vreau sa îl vând. Era singurul loc unde am găsit aceasta firma producătoare împreună cu tipul de mecanism. Va mulțumesc mult din nou atât domnului Claudiu cât și domnului Bufon. O seara buna în continuare. Cu stima.
Scrie răspuns