Probabil cel mai interesant detaliu care v`ar interesa ar fi acela daca nu cumva ceasul d`voastra
poate valora suma din link !
...si mie imi place sa visez ! Visam mai ieri la un Vacheron.Similitudini se gasesc oriunde oricand. Nebuni sunt peste tot ... si la no.9 , si in parlament, si printre noi (
io`s unu`), si prin guvern ... la TV nu mai vorbesc...
Traim intr`o lume nebuna-nebuna .. Cauta si pe FaceBook exact asta si o sa fi uimit
Pretul de pe ebay e exact visul unui nebun ... Inteleg ca nu te pricepi la ceasuri de buzunar. Nici eu desi am avut cateva, mai am cateva si sper sa mai am cateva mii pana am sa mor ...
Imposibil sa demonstrezi autenticitatea unui ceas chiar si in conditiile in care platourile ce sustin rotitele ceasului sunt semnate ( exista neni care contrafac semnaturi de branduri si mesteri), exista similititudini sute intre nuem mari si nume insignifiante in domeniul ceasurilor ... Exista opinii, pareri , dileme ... Ceasul acestui nene de exact 5999 usd nu stiu daca s`ar vinde la o licitatie deschisa cu cateva sute (sunt marinimos)
Ce poti lua cu exact 6000 usd ?! Eu ma uit de ceva vreme la un ceas exact de suma asta :
http://www.ebay.com/itm/LECOULTRE-MINUT ... 25960b0eb7