Sfat Ceas 450 euro
Sfat Ceas 450 euro
Bine v-am gasit, la multi ani si va multumesc pentru treaba minunata pe care o faceti aici!
Ma intorc iar pentru a va cere o mana de ajutor.
A sosit timpul sa mai adaug un ceas micii colectii...acum...ce imi lipseste este un ceas de zi cu zi. Inca o problema este ca incheietura mea masoara 20 cm si sunt destul de solid, adica imi e teama ca limita minima pt diametru este 42mm(daca nu cumva mai sus)Bugetul este 450euro cu bataie fortata la 500. Am o pata pusa sa fie automatic (nu stiu de ce parca ma doare inima sa dau banii astia pe un quartz - daca stie cineva cum sa alin durerea e perfect pt ca am vazut cateva modele superbe cu qurtz de la certina)
pana in momentul de fata acest tissot imi face cu ochiu, mentiunea ca are cadranul bleumarin si il pot lua la pretul de 400 euro. http://www.cellini.ro/produse/ceasuri/t ... 031-00.php sunt un "client" dificil pentru ca nu imi iese din cap masa ceasornicarului meu care era plina de tissot (ce e drept nu am intrebat de ce) si nici un amic care a atins in trecere usa cu tissotul lui si geamul s-a facut bucati.
http://www.certina.com/collection/gent- ... chrono#m=3 pentru ca spuneam de quartz
Multumesc anticipat pentru ajutor si opinii!
Ma intorc iar pentru a va cere o mana de ajutor.
A sosit timpul sa mai adaug un ceas micii colectii...acum...ce imi lipseste este un ceas de zi cu zi. Inca o problema este ca incheietura mea masoara 20 cm si sunt destul de solid, adica imi e teama ca limita minima pt diametru este 42mm(daca nu cumva mai sus)Bugetul este 450euro cu bataie fortata la 500. Am o pata pusa sa fie automatic (nu stiu de ce parca ma doare inima sa dau banii astia pe un quartz - daca stie cineva cum sa alin durerea e perfect pt ca am vazut cateva modele superbe cu qurtz de la certina)
pana in momentul de fata acest tissot imi face cu ochiu, mentiunea ca are cadranul bleumarin si il pot lua la pretul de 400 euro. http://www.cellini.ro/produse/ceasuri/t ... 031-00.php sunt un "client" dificil pentru ca nu imi iese din cap masa ceasornicarului meu care era plina de tissot (ce e drept nu am intrebat de ce) si nici un amic care a atins in trecere usa cu tissotul lui si geamul s-a facut bucati.
http://www.certina.com/collection/gent- ... chrono#m=3 pentru ca spuneam de quartz
Multumesc anticipat pentru ajutor si opinii!
Re: Sfat Ceas 450 euro
Tissot-urile sunt, din pacate, extrem de piratate in China. Modelul de la Cellini nu face exceptie.
Din aceasta cauza si-au capatat un renume prost, dar nemeritat.
Pe toate site-urile de "specialitate" o sa vedeti Tissot noi, la preturi derizorii, asta ca sa va faceti o idee.
Va sfatuiesc sa profitati de aceasta perioada, dificila pt majoritatea magazinelor, care nu au vanzari si sa "vanati" un ceas la reduceri.
Daca sunteti bucurestean, aveti ce alege, iar bugetul va este suficient pt un ceas elvetian bun.
Si, ca sa va recomand ceva concret, Atlantic Skipper cu ETA 2824-2 e un ceas maricel, care mie personal mi-a placut enorm si se invartea in 500 de euro nou.
Cele bune,
Din aceasta cauza si-au capatat un renume prost, dar nemeritat.
Pe toate site-urile de "specialitate" o sa vedeti Tissot noi, la preturi derizorii, asta ca sa va faceti o idee.
Va sfatuiesc sa profitati de aceasta perioada, dificila pt majoritatea magazinelor, care nu au vanzari si sa "vanati" un ceas la reduceri.
Daca sunteti bucurestean, aveti ce alege, iar bugetul va este suficient pt un ceas elvetian bun.
Si, ca sa va recomand ceva concret, Atlantic Skipper cu ETA 2824-2 e un ceas maricel, care mie personal mi-a placut enorm si se invartea in 500 de euro nou.
Cele bune,
vasix este cam deplasat sa afirmi ca cei de la Cellini vand ceasuri Tissot false.
@seba: citeste, te rog, cu atentie ce am scris
Nu am afirmat ca Cellini vinde ceasuri piratate, ci ca modelul PRS516 nu face exceptie si ca este un model extrem de piratat.
Daca s-a inteles altceva, cer scuzele de rigoare.
Nu am afirmat ca Cellini vinde ceasuri piratate, ci ca modelul PRS516 nu face exceptie si ca este un model extrem de piratat.
Daca s-a inteles altceva, cer scuzele de rigoare.
Personal cred Tissot sunt un pic peste Certina(repet, este o parere personala).
As recomanda un T-Lord, un ceas elegant si cred ca e undeva la 500 E
As recomanda un T-Lord, un ceas elegant si cred ca e undeva la 500 E
Tissot ! 
Multumesc pt raspunsuri, mai am putina rabdare poate mai are cineva timp pt un reply.
Mentionez ca daca ar fi acel Tissot, il cumpar din Belgia si e simtitor mai ieftin(409€)decat la cellini. Atlanticul imi face cu ochiul cel cu crono, daca de el vorbim...
nu sunt din bucuresti dar voi ajunge pe acolo cam in 3 luni...
Un pic offtopic (nu ma certati)ceas elegant...am un claude bernard cronograph retrograde luat de la b&b la reducere, dupa 2 luni m-a lasat bateria, a durat o luna sa fie inlocuita la service b&b, normal, contra cost iar dupa cam un an se pare ca va trebui schimbata iar.
Mentionez ca daca ar fi acel Tissot, il cumpar din Belgia si e simtitor mai ieftin(409€)decat la cellini. Atlanticul imi face cu ochiul cel cu crono, daca de el vorbim...
nu sunt din bucuresti dar voi ajunge pe acolo cam in 3 luni...
Un pic offtopic (nu ma certati)ceas elegant...am un claude bernard cronograph retrograde luat de la b&b la reducere, dupa 2 luni m-a lasat bateria, a durat o luna sa fie inlocuita la service b&b, normal, contra cost iar dupa cam un an se pare ca va trebui schimbata iar.
Nu era in garantie? De ce contra cost?
La Atlantic ma refeream la cel simplu, cu mecanism automatic 2824-2. Imi place mai mult decât Chrono
, insa decizia e a ta.
Da, insa orice sfat este bine venit...gusturile se si educa. Am nevoie de un model de zi cu zi, nu port pantaloni de trening dar nici camasa in fiecare zi si mi-se pare ca nu prea merge cel simplu...
Garantia acopera doar mecanismul. Nu baterie, carcasa, geam, curea etcadyian scrie:Nu era in garantie? De ce contra cost?
Bateria are garantie 6 luni ! daca ati platit cv v-au inselat/pacalit.
"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine".
Inca un motiv sa dam apa la moara pentru ce se spune despre ei. Incep sa ma gandesc la cat mai merita sa iei un ceas din tara...bogdan1 scrie:Bateria are garantie 6 luni ! daca ati platit cv v-au inselat/pacalit.
B&B vine la pachet cu de toate, poti avea norocul sa faci o super tranzactie sau din contra.
Service-ul lasa mult de dorit si in mare parte pt ca e mult sub-dimensionat pt reteaua de magazine.
Daca te uiti prin orice mall, vei vedea cel putin 1 magazin de-al lor.
Insa service-uri au 2-3 in toata tara, iar cei din provincie trimit ceasurile la servisare in Bucuresti.
De aceea dureaza mult si serviciul are o calitate slaba.
Just my 2 cents.
Service-ul lasa mult de dorit si in mare parte pt ca e mult sub-dimensionat pt reteaua de magazine.
Daca te uiti prin orice mall, vei vedea cel putin 1 magazin de-al lor.
Insa service-uri au 2-3 in toata tara, iar cei din provincie trimit ceasurile la servisare in Bucuresti.
De aceea dureaza mult si serviciul are o calitate slaba.
Just my 2 cents.
da, din pacate dureaza extrem de mult orice servisare...