Lupa de birou intre 5x -10x

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
lawrence38

Lupa de birou intre 5x -10x

Mesaj de lawrence38 »

Am cumparat 2 ceasuri cu bezel world-time, uzate, vopseaua din litere lipseste pe alocuri asa ca m-am hotarat sa-mi incerc mana la niste "zugraveala". Zis si facut, cumparat deja 2 pensule de modelism minuscule, marimea 10/0 si 5/0, santurile/literele fiind destul de mici,de asemenea am cumparat vopsea speciala email Tamiya, gata sa ma apuc de treaba. Doar ca imi lipseste o lupa cu stand sau ceva sa vad ce fac/ce vopsesc, nu vreau sa ma trezesc cu vopsea peste tot. :mrgreen:

Am o lupa IOR de prin scoala, 5x, scula de calitate desi are peste 20 ani si chiar o folosesc des, lentila serioasa de sticla dar e dinaia de voiaj cu carcasa de plastic, nu prea iti lasa mainile libere atunci cand o folosesti. Am de asemenea o prastie de monoclu cu 2 lentile duble, de plastic, de genul celor pentru cesornicari,cica 15x, luat impreuna cu alte prostioare de pe cousins.co.uk dar nu e bun de nimic, probabil ca magnificarea adevarata e 4, maxim 5 nicidecum 15 ...in fine , a costat vreo 2 lire :mrgreen:

Asadar ma gandeam sa gasesc o lupa mai mare, atat ca dimensiuni cat si ca magnificare , nu doar pentru "proiectul" asta :roll: dar si sa o am pe viitor cand imi mai vine sa ma benoclez la un mecanism ceva in lipsa de ceva mai bun de facut. :mrgreen:

Asadar, gasesc o lupa decenta de acest gen prin Bucuresti si daca da unde? N-as vrea daca se poate sa cheltui mai mult de 40-50 RON.

P.S. IOR o fi mai facand lupe, se mai gasesc? :?
JDM Freak
ImagineImagineImagine
Zar

Re: Lupa de birou intre 5x -10x

Mesaj de Zar »

AR1070-56E
lawrence38

Re: Lupa de birou intre 5x -10x

Mesaj de lawrence38 »

Mersi dar nu vad nicio lupa de birou pe link? :?:
JDM Freak
ImagineImagineImagine