Vreau sa`mi cumpar un ceas casio g-shock si am ales cateva modele care imi plac, ma puteti ajuta cu un sfat sau o parere, multumesc
Casio G-Shock GAC-110-1A
Casio G-Shock Mudman G-9300 G-9300-1
Casio G-Shock GA-110TS-1A4 Black Orange
CASIO G-SHOCK G9000MS-1 Mudman
astept pareri, multumesc
sfat achizitie casio g-shock
- satiriadis
Re: sfat achizitie casio g-shock
De departe G-9300, noul mudman.
Au rezolvat problema butoanelor greu de apasat si care se toceau repede, fara a afecta modulul ceasului.
Cele cu display analog nu-mi spun nimic.
Ca sfat general, mereu am ales ceasurile din seria Master of G sau din seria noua Triple-G.
Au rezolvat problema butoanelor greu de apasat si care se toceau repede, fara a afecta modulul ceasului.
Ca sfat general, mereu am ales ceasurile din seria Master of G sau din seria noua Triple-G.
SBLA047
satiriadis scrie:De departe G-9300, noul mudman.
Triple-G sunt cam scumpe pentru mine din pacate ,sunt frumoase,imi place Gw 9400 Rangeman ...modelul g-9300 pare ok dar oare nu este prea gros ? are cineva de aici ? ms
spre el inclin si eu balanta...
- satiriadis
Da, este gros. Mergi pe cele clasice patrate daca vrei mai subtire.
Eu am avut un Triple G aviation, apoi Rangeman si Mudman JDM, ambele modele cu carcase din fibra de carbon. Le-am vandut si am revenit tot la Triple G, un Gravity Master gw-1100r.
Eu am avut un Triple G aviation, apoi Rangeman si Mudman JDM, ambele modele cu carcase din fibra de carbon. Le-am vandut si am revenit tot la Triple G, un Gravity Master gw-1100r.
SBLA047
Eu am avut un G-Shock 5610bc Solar cu display negativ (negru), cu bratara din PVD, modelul clasic patrat. Nu este atat de mare ca celelalte, si il poti purta linistit si cu o camasa. Arata demential. Vreau să îmi mai cumpăr unul. 
Succes!
Succes!
No rest for the wicked.