Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: Diverse intrebari cu si despre ceasuri
OK, am inteles. Mersi din nou, pt raspunsuri. Am vazut ca nu este foarte scump mecanismul. 11, 14, 18 $, in functie de site. Curios cum un ceas de sute de lei are un mecanism de nici 100 lei. 
Am un ceas Omega Geneve ( cel din imagine) cu o carcasa, cred eu, incompleta. Sistemul de “fixare” dintre elemente mi se pare total ilogic. Fixarea elementelor se face prin fretare prin intermediul unor garnituri din caociuc. Capacul spate si carcasa interioara, aceea unde se monteaza mecanismul, erau bine fixate. Am facut “imprudenta” sa le desfac si mi-am dat seama ca nu le mai pot monta, cel putin nu am reusit, neinsistand prea tare. Eu cred ca-mi lipseate un inel ceva, partea care fixeaza geamul. Din ce am vazut pe net, se pare ca nu. Ati mai intalnit asa o carcasa si, daca da, cum ati "rezolvat-o"?

Multumesc .

Multumesc .
Putin cam complicat de explicat....se introduce mecanismul,pe sus,pe la geam,dupa care presezi geamul si capacul,dupa care pui o garnitura in fanta de pe carcasa interioara si presezi totul in carcasa exterioara.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Multumesc.
Aveti cumva o schema expandata a ansamblului?
Aveti cumva o schema expandata a ansamblului?
Personal nu am,dar cred ca daca cauti pe net vei gasi.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Buna, am primit acest ceas si habar nu am daca e sau nu original? Voi, ce credeti? 

Tinand cont ca astfel de ceasuri costa cat salariile multora pe un an, sansele ca el sa fie real, date fiind conditiile de trai din Romania, sunt mici. 
armyn16 scrie:Tinand cont ca astfel de ceasuri costa cat salariile multora pe un an, sansele ca el sa fie real, date fiind conditiile de trai din Romania, sunt mici.
Am zis sa mai pun una cu mecanismul sa fie mai usoara indentificarea lui

- calin gabi
Este cat se poate de chinezesc, norocul nu a fost de partea dvs. 
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
-
marian_sro
Nu e chinezesc de tot.mecanismul pare miyota 8200
Mecanismul pare o combinatie de balans si antishock de la Orient 46943 plus armare magic lever ca la Seiko 7S26. Si prinderea rotorului e tot ca la Seiko.
"Meid in Ciaina" presupun.
"Meid in Ciaina" presupun.
-
valentin1234
Nahhhh...China toata ziua! Clona de Frederic Piguet 1150!marian_sro scrie:Nu e chinezesc de tot.mecanismul pare miyota 8200
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Si totusi, e un ceasulet frumusel. Se putea si mai rau.
)
- timetwister
Cred ca ati gresit forumul.armyn16 scrie:Si totusi, e un ceasulet frumusel. Se putea si mai rau.)
Multumesc de pareri despre ceasul Ulysse Nardin! Acum ma intereseaza alt ceas, si anume un Balmain Madrigalo Gent! Ce parere aveti despre el?