Arată ceasul rusesc pe care il porti.
Re: Arată ceasul rusesc pe care il porti.
Multumesc pentru semnalare, am studiat si eu site-ul, insa nici unul dintre cadranele pe care le vand nu se potriveste cu ceasul meu, in sensul ca nu e nici automatic, nici made in russia. Al meu e sovietic, manual, 17 rubine.
Ar merge un cadran de 2409 dar n-am gasit unul in stare buna si sa-mi placa.
Ar merge un cadran de 2409 dar n-am gasit unul in stare buna si sa-mi placa.
Daca doriti sa il restaurati in forma originala aveti nevoie de un donator de epoca.
Amfibia cu mecanism mecanic nu se mai produc de prin anii '90.
Amfibia cu mecanism mecanic nu se mai produc de prin anii '90.
Ceasuri Moderne si Vintage pe YT
https://www.youtube.com/channel/UCMHYof ... 76g/videos
https://www.youtube.com/channel/UCMHYof ... 76g/videos
Un ceas care in aceasta configuratie cadran-carcasa a devenit iconic.
Sa il purtati cu placere!
I-am facut cadou o bratara mesh

Si eu le prefer pentru ca sunt foarte comfortabile.
Foarte confortabila intr-adevar, nu agata firele de par si nu scoate nici un sunet. E cea mai silentioasa bratara pe care o am. Fiind mai grea decat cureaua, echilibreaza mai bine ceasul pe mana.
PS: frumos 420 SE heimdalg. Sa-l purtati cu placere
PS: frumos 420 SE heimdalg. Sa-l purtati cu placere
Multumesc.
In aceasta configuratie il simt asa de comfortabil ca imi vine greu sa renunt sa il port.
Asa ca aproape in fiecare zi e la mana.
Mai am si o curea de silicon la el, dar curelele de silicon nu imi plac de loc.
Pentru mine sunt o optiune doar in caz de balaceala la mare sau in alte medii acvatice.
In aceasta configuratie il simt asa de comfortabil ca imi vine greu sa renunt sa il port.
Asa ca aproape in fiecare zi e la mana.
Mai am si o curea de silicon la el, dar curelele de silicon nu imi plac de loc.
Pentru mine sunt o optiune doar in caz de balaceala la mare sau in alte medii acvatice.
Ce inseamna iconic ?heimdalg scrie:Un ceas care in aceasta configuratie cadran-carcasa a devenit iconic.
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Am vrut sa spun ca Amfibia Blue Scuba Dude in carcasa Ministry, desi se produce de multi ani, este cunoscut, indragit, cumparat, logo-ul cu scafandru devenind in timp un simbol al seriei Amfibia, desi nu tine de aspectul initial al ceasului. Seriile SE au preluat acest logo pe capacul spate, s-au facut tricouri, sepci si tot felul de alte obiecte ce reiau logo-ul si inscriptia Amfibia acestea intrand in constiinta publica.
Chiar denumirea in engleza pe care a primit-o in timp de la admiratori demonstreaza cat de cunoscut si apreciat este acest ceas la nivel mondial.
Dupa cum ati vazut chiar si aici la noi pe forum, desi in Romania nu exista interesul manifestat la nivel mondial pentru ceasurile Vostok si mai ales seria Amfibia, sunt multi colegi care au ales aceasta varianta de Amfibia.
Chiar denumirea in engleza pe care a primit-o in timp de la admiratori demonstreaza cat de cunoscut si apreciat este acest ceas la nivel mondial.
Dupa cum ati vazut chiar si aici la noi pe forum, desi in Romania nu exista interesul manifestat la nivel mondial pentru ceasurile Vostok si mai ales seria Amfibia, sunt multi colegi care au ales aceasta varianta de Amfibia.
-
marian_sro
Astăzi şi de cîteva zile :

Clipă rămâi eşti atât de frumoasă !
Amfibia rules!
Felicitari colegi!
Felicitari colegi!
Multumesc domnule Heimdalg
Clipă rămâi eşti atât de frumoasă !