gherghin nicolae scrie: Trecem totusi de etapa Orient-urilor, Seiko-urilor sau Atlanticelor si Doxelor.
(...) mecanismul ceasului aniversar este bun . Mai bun decit Orient-ul , Sea-Gull-ul si alte mecanisme vehiculate pe aici . Carcasa sigur o sa fie de buna calitate, acele si restul componentelor din nou nu pot fi altfel.
Sa inceapa scandalul

N-ati citit mai sus cu "aberatiile pline de prejudecati"?
Intr-un ton serios acum, cam asta este problema: fiecare vede ceasul il felul lui, convergenta zero.
Ceasul pe care il vede gherghin nicolae difera substantial de cel dorit de catalin.v, de exemplu.
Daca luam in calcul si numarul mic de potentiali cumparatori, riscul sa nu mai facem nimic creste exponential.
Repet un lucru pe care l-am spus de la inceput, avantajul UNITAS este MODULARITATEA (gasesti rapid pe piata diverse grade de finisare, este compatibil cu Sea Gull, cu Unitas vechi, cu Molnia s.a.m.d.). De ce sa nu folosim acest lucru in avantajul nostru atunci?
Mie nu imi este foarte clar de ce Valentin1234 sau catalin.v vor sa aiba ceasul identic cu al meu sau cu al lui Zar, dar nici nu conteaza, eu sunt dispus sa accept aceasta viziune. Ca o paranteza, mie mi se pare partial relevant ce fac altii, alte forumuri, care e moda etc. Daca s-ar fi urmat logica asta, in WW1, nu s-ar fi trecut de la ceasuri de buzunar la ceasuri de mana (prin sudarea, in mod individual, a anselor), pentru ca lumea ar fi spus "Boss, ai innebunit? Baga-l in buzunar la loc! N-ai vazut ca armata franceza (= aia pe alte forumuri) nu poarta ceasul la mana? Aia stiu frate cum e cu moda, ca sunt de la Paris".
Si atunci - incurajat si de succesul editiilor limitate de la Panerai (prietenii stiu de ce) - haideti sa facem altceva: 3 editii limitate, marcate corespunzator.
Editia limitata VIP = boss de boss (Swiss Made, finisare excelenta, carcasa de fite, curea din piele de ureche de strut);
Editia limitata PREMIUM = merge si asa (completati voi aici ce vreti);
Editia limitata LUX = da-va-n saracie de amarasteni (sarcasm! Glycine, Hamilton, Omega vintage) - Unitas sh, Sea Gull, Molnia
Haideti sa recitim ce vrea catalin.v:
"1-sa fie identic in tot numarul produs, cu exceptia unui numar/serial care-l individualizeaza" - BIFAT, fiecare categorie de ceasuri are piese identice
"2-sa fie accesibil ca pret. Idei de mecanisme decorate, carcase de buna calitate care costa 150 euro si altele... nu fac altceva decat sa duca la costuri mai mari si direct proportional la cereri mai mici" - BIFAT, fiecare isi defineste individual gradul de accesibilitate.
Nu este minunat cand toata lumea este multumita?