Ultima achizitie
- flexibil29
Re: Ultima achizitie
Va multumesc ! Din cauza reflexiei luminii nu se vad seriile , dar important este cum arata pe spate . Detalii tehnice aici https://www.longines.co.uk/watches/heri ... 40ivrk.jpg[/img]gherghin nicolae scrie:Are bănuțul din aur pe spate ? Parcă un peștișor din câte rețin. .. Am și eu unul cu cadran în stare jalnică tot cu data la ora 12 , nu știu exact dacă același model.flexibil29 scrie:A venit " Mosul "
Superb ăsta !
superb longinesul tau flexibil29
- flexibil29
Multumesc frumos Adrian
Superba piesa! Sa va bucurati de ea!
Eu am gasit doar varianta mai mica (36 mm) cu cristal hesalit, care imi aduce multe satisfactii, desi mi-as fi dorit si eu mai mult acest model:)
Petrecere frumoasa intre ani!
Eu am gasit doar varianta mai mica (36 mm) cu cristal hesalit, care imi aduce multe satisfactii, desi mi-as fi dorit si eu mai mult acest model:)
Petrecere frumoasa intre ani!
Gasite ieri in targ la Roma ( italia )

... si n-ati incercat sa le returnati?nicola56 scrie:Gasite ieri in targ la Roma ( italia )
Poate ca cel care le-a pierdut inca le cauta ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Le avea un Banglades printre niste farduri, mia cerut 30 de euro dar nam putut sal efuz,
am batut palma la suma de 20 euro si leam luat, mai important este ca toate sunt functionale.
am batut palma la suma de 20 euro si leam luat, mai important este ca toate sunt functionale.
Asta da afacere nea Nicola:)
Cronometru naval Longines.Din 1942.

-
impala2328
-
impala2328
Nu sunt chiar ultimele achizitii, dar din lipsa de timp...
2 ceasuri de masa/birou Omega, achizitionate anul trecut
Cel cu indicatoare lollipop are diametrul 16 cm si este echipat cu calibrul 59 (8 zile), an fabricatie 1939-1940...
Celalalt, foarte greu (,,paperweight,, aprox 1 kg) are calibrul 7515 (8 zile),anii 1960.Are certificatul de garantie original, vandut in Milano la data de 18.12.1967 de catre magazinul Mantica Armida de pe bulevardul Buenos Aires nr.49 (magazinul exista si astazi)

2 ceasuri de masa/birou Omega, achizitionate anul trecut
Cel cu indicatoare lollipop are diametrul 16 cm si este echipat cu calibrul 59 (8 zile), an fabricatie 1939-1940...
Celalalt, foarte greu (,,paperweight,, aprox 1 kg) are calibrul 7515 (8 zile),anii 1960.Are certificatul de garantie original, vandut in Milano la data de 18.12.1967 de catre magazinul Mantica Armida de pe bulevardul Buenos Aires nr.49 (magazinul exista si astazi)