ceas omega cu lupa

Ceasuri Diverse
tepelea

ceas omega cu lupa

Mesaj de tepelea »

buna ziua tuturor
am primit un ceas despre care nu am gasit nimic pe nicaieri
poate cineva sa imi dea detalii despre el ?....an fabricatie eventual o evaluare
va multumesc
credeam ca pot pune poze dar nu imi dau seama cum
cum se pun poze pe acest forum?
tepelea

Re: ceas omega cu lupa

Mesaj de tepelea »

tepelea scrie:buna ziua tuturor
poate cineva sa imi dea detalii despre el ?....an fabricatie eventual o evaluare
este un ceas omega de birou cu vedere la mecanism si pe fata si pe spate prin doua lupe
va multumesc
credeam ca pot pune poze dar nu imi dau seama cum
cum se pun poze pe acest forum?
dragos.d

Mesaj de dragos.d »

tepelea

Mesaj de tepelea »

[quote="tepelea"][quote="tepelea"]buna ziua tuturor
este un ceas omega de birou cu vedere la mecanism si pe fata si pe spate prin doua lupe
va multumesc
Imagine
Imagine
tgd

Mesaj de tgd »

Fals!
tepelea

Mesaj de tepelea »

de ce credeti ca e fals....in orice caz e un fals de aprox 850 grame cu armatura care tine lupele din bronz ....si la prima vedere sunt prezente si ceva rubine.....daca puteti sa imi spuneti de ce e fals as fi foarte curios....si repet nu e de vanzare indiferent cat de adevarat sau fals este deci nu am interesul la pret...doream doar sa stiu daca ce am primit are o oarecare valoare si daca merita adaugat in colectie.....va multumesc
theidle86

Mesaj de theidle86 »

tepelea scrie:de ce credeti ca e fals....in orice caz e un fals de aprox 850 grame cu armatura care tine lupele din bronz ....si la prima vedere sunt prezente si ceva rubine.....daca puteti sa imi spuneti de ce e fals as fi foarte curios....si repet nu e de vanzare indiferent cat de adevarat sau fals este deci nu am interesul la pret...doream doar sa stiu daca ce am primit are o oarecare valoare si daca merita adaugat in colectie.....va multumesc
Este fals, cu mecanism probabil chinezesc. Omega nu a avut niciodata asemenea model. Finisajele sunt de proasta calitate.
tepelea

Mesaj de tepelea »

si ma mai gandesc cat s-au chinuit cei care l-au falsificat....de obicei un fals e ceva grosolan .....chiar nu l-am gasit pe nicaieri prezentat...o fi un fals unicat.....am vazut un ceas asemanator ca forma si mecanism doar ca avea cadranul complet pe fata si doar in spate se vedea mecanismul.....incerc o poza
Imagine
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Daca va incanta cu ceva puteti sa-l considerati unicat. Personal l-as considera mai degraba o bazaconie sau gogorita. Cert e ca atata vreme cat nu are in nici un fel de-a face cu OMEGA, este si ramane un fals.
amedeus

Mesaj de amedeus »

tepelea

Mesaj de tepelea »

din pacate aveti dreptate....e o chinezarie chiar daca scrie pe el omega....cine se astepta....am vazut si eu zeci de exemplare pe ebay si comparand mecanismele sunt aproape identice.....soarta...n-a fost sa fie....o zi excelenta si toate bune
mihaib78

Mesaj de mihaib78 »

Omega nu a facut niciodata asa ceva:(.
Si eu am luat o teapa cu acelas tip de ceas, gasiti informatii pe net daca cautati inistent
L-am dat cadou sa fie folosit ca si greutate de tinut foile la birou
tepelea

Mesaj de tepelea »

pana la urma e ceva de capul lui?.....are rubine sau e doar o copie la misto...privind lagarele par a fi ceva rubine dar naiba stie ce mai e acolo......o fi ceva ce mimeaza altceva dar macar e de calitate?.....intreb asaaaa....pt a indulci pastila....sau a o acri mai rau
marian_sro

Mesaj de marian_sro »

Culmea ca omega a facut asa ceva.vedeti topicul lui impala
tepelea

Mesaj de tepelea »

omega a facut sau nu asa ceva?.....parerile sunt foarte impartite....topicul lui impala cum se poate accesa???
Încuiat