Lanco
-
Re: Lanco
De ce crezi/banuiesti ca ar putea sa fie militar? Pe ce te bazezi, Moromete?spawni scrie:Chiar nimeni nu ma poate ajuta?...
NU, nu e militar E DOAR CIVIL!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Tipic acestui forum, raspuns prin mistocareala ieftina de acum 40 de ani. Sunt doar cateva persoane de omenie aici, dar care nu ies in evidenta, pentru ca stiu ca nu are rost cu 'unii'! Asa ca.. in final, multumesc de raspunsul acesta ! Ps: si scuze ca nu detin un Rolex sau alt ceas de sute/mii de euro!valentin1234 scrie:De ce crezi/banuiesti ca ar putea sa fie militar? Pe ce te bazezi, Moromete?spawni scrie:Chiar nimeni nu ma poate ajuta?...
NU, nu e militar E DOAR CIVIL!
-
Spawni, desi nu meriti, am sa-ti raspund:
Tu pui pe forum o poza cu un Poljot (in mod repetat!)si ne intrebi daca ar putea fi Swiss Made.
Cam asa se vede de aici....de la "unii" Cam ce raspunsuri te poti astepta sa primesti?
Eu ti-am raspuns totusi la intrebare........
PS1: Ai citit Morometii?
PS2: Esti scuzat pentru ca nu detii Rolex!
Spor!
Tu pui pe forum o poza cu un Poljot (in mod repetat!)si ne intrebi daca ar putea fi Swiss Made.
Cam asa se vede de aici....de la "unii" Cam ce raspunsuri te poti astepta sa primesti?
Eu ti-am raspuns totusi la intrebare........
PS1: Ai citit Morometii?
PS2: Esti scuzat pentru ca nu detii Rolex!
Spor!
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
-
Intrebarea in sine e neinspirata. Cine a mai vazut un ceas militar rectangular??? Ca sa citez niste clasici in viata; aceste ceasuri " nu se exista".spawni scrie:Chiar nimeni nu ma poate ajuta?...
Singura exceptie o face asa-numitul Hamilton bomb timer:
https://forum.chronomania.net/board_ent ... OGWsMgzbIU
Valentin draga este usor sa vorbesti de departe despre multe lucruri, ma intelegi? Daca tu crezi ca traind in tara x, esti mai presus ca orice om din tara de bastina, te inseli. Prin raspunsurile tale asta se vede, un 'aer ieftin' de superioritate fata de ceilalti. Asa ca eu am incheiat discutia aceasta cu tine.
PS: Multumesc Alexvintage pentru raspuns, chiar un articol foarte interesant!
-
Spawni draga, vezi tu, postarile tale arata unde e problema: te preocupa excesiv varsta mea "mistocareala ieftina de acum 40 de ani" sau tara/orasul in care locuiesc "traind in tara x" sau presupusele mele complexe de superioritate "un 'aer ieftin' de superioritate"....in loc sa te afunzi cu blanda si copilareasca uimire in studiului ceasurilor militare!spawni scrie:Valentin draga este usor sa vorbesti de departe despre multe lucruri, ma intelegi? Daca tu crezi ca traind in tara x, esti mai presus ca orice om din tara de bastina, te inseli. Prin raspunsurile tale asta se vede, un 'aer ieftin' de superioritate fata de ceilalti. Asa ca eu am incheiat discutia aceasta cu tine.
Fa asta si lumea va fi un loc mult mai bun, si pentru tine si pentru altii, iti promit!
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)