Inlocuire geam cristal cu geam safir

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
Ratoiu

Inlocuire geam cristal cu geam safir

Mesaj de Ratoiu »

Buna ziua,

Tocmai ce am cumparat un ceas extrem de modest, dar foarte frumos (in opinia mea, cel putin): https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-fes ... -1-se.html

El vine cu un geam bombat din cristal, geam pe care as dori sa il inlocuiesc cu unul similar ca forma, dar din safir.

Locuiesc in Bucuresti, drept pentru care as aprecia un sfat care sa nu ma scoata din oras. :) :) :)

Multumesc mult,

G
Alexvintage

Re: Inlocuire geam cristal cu geam safir

Mesaj de Alexvintage »

Renuntati. Pana sa gasiti un cristal bombat din safir de dimensiune corespunzatoare aveti toate sansele de a apuca pensia.
Ratoiu

Mesaj de Ratoiu »

Alexvintage scrie:Renuntati. Pana sa gasiti un cristal bombat din safir de dimensiune corespunzatoare aveti toate sansele de a apuca pensia.
Va multumesc. Am gasit de cumparat chestia asta: https://www.esslinger.com/domed-and-rou ... h-crystal/ , insa nu imi dau seama ce diametru trebuie comandat si daca se potriveste ceasului in chestiune. O sa le scriu si o sa-i intreb.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Ce aveti dvs pe ceas nu este la fel cu cel din link.
La ceasul Dvs este un cristal lupa-drept pe interior,bombat pe exterior.
Cel prezentat in link este bombat interior si exterior.

De montat se poate monta si cel prezentat in link,nu va fi la fel,dar va arata aprox la fel.Atentie la diametru si grosime.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Scrie răspuns