Încerc să reglez ora dar nu reușesc, încerc să trag de coroniță dar văd că nu se trage, de împins nu merge, văd că nu are nici un buton mai mic pe care să apăs să pot regla ora, care să fie problema?
Mulțumesc.

pic host

pic host
Asta pare la fel cu a lui nea Nicola:Alexvintage scrie:Uita-te la felul cum e fixat mecanismul in carcasa si poate o sa intelegi. Iar daca nu, mai uita-te o data.

Nu e contrafacutmihaib78 scrie:Hristos a Inviat! Si eu am acelas model de Atlantic mecanic (ETA 2802-2) tot fara hack, sper sa nu fie contrafacut mecanismul in ceasurile nostre:(
Confirm cele spuse de Valentin, am acest mecanism cumparat in 2009. Nu are hack, insa nu cred ca Atlantic/brandul care il vinde poarta responsabilitatea. Pur si simplu au comandat si au primit acest mecanism ca atare - asta e parerea mea.valentin1234 scrie: Nu e contrafacutE OK. Eta produce/livreaza mecanismul si cu hack si fara....
Sigur ca Atlantic nu are nicio responsabilitate: cei de la Eta i-au dus intr-o sala mare, i-au legat la ochi siNu are hack, insa nu cred ca Atlantic/brandul care il vinde poarta responsabilitatea.