accuracy ranging from -20 to +49 seconds per day!
Excelenta alegere.
Cat se poate de just, draga EmilEmil68 scrie:...
Putem sa ne dam noi cu parerile pana ne plictisim, oricum doamna va alege ce crede dânsa...dar macar o ajutam cumva...
Spor!
Ca idee, eu as face asa...voucher cu suma alocata, sa zicem la un magazin cum ar fi bb-shop, etc, iar sotul isi comanda ce doreste si crede ca-i ok ptr el, in banii respectivi. Plus ca, daca ii place ceva mai scump, mai poate adauga din economiile lui si-si ia intr-adevar ceea ce-si doreste. Unde mai pui ca la unele magazine romanesti, daca suma e frumusica, merg si negocieri, pot face reduceri fata de pretul afisat pe site, telefonic.Luciana55 scrie:Multumesc frumos. Am deschis cred cutia Pandorei..pana nu am inceput sa citesc pe acest forum nu mi-am dat seama ce cadouri superbe pot fi ceasurile..As fi ales variantele Citizen dar este mare diferenta de pret pt onecunoscatoare ca mine..
Inca sunt in dubii...tot ce cumpar se bazeaza pe raportul calitate-pret...daca esti pe faza poti cumpara un lucru la jumatate de pret si ceasurile vad ca au reduceri serioase uneori.. Bestvalue este un site serios?
TOTAL de acordLuciana55 scrie:... M-am gandit si eu la varianta voucherului dar e prea impersonal...asa isi poate lua el ceva si gata.