Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Foarte frumos Certina
Sa il stăpânești sănătos!
Sa il stăpânești sănătos!
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
Multumesc mult. Am tot cautat variante de ceas pătrat si acesta intruneste toate mofturile mele: design placut, ETA 2824-2, safir curbat, capac spate vitrat, WR100m, dimensiune acceptabila 37,6mm, chiar si fosfor pe aratatoare si indicii orari...un ceas corect din punctul meu de vedere.
Azi am făcut saltul către un PAM 00670 Equation of Time
Aștept cu mare nerăbdare sa vina
Consider ca e ,poate, cel mai complet și frumos Panerai cu excepția ălora de sute de mii.....
Revin cu poze când ajunge
Sper ca va veni curând
Grea e așteptarea când ești tralala la cap cu ceasurile
Consider ca e ,poate, cel mai complet și frumos Panerai cu excepția ălora de sute de mii.....
Sper ca va veni curând
Ohoooo. Ai facut un triplu salt...Sa-l porti sanatos!marius111 scrie:Azi am făcut saltul către un PAM 00670 Equation of Time
Sper ca va veni curând
Frumos...dar și acesta este de sute de miimarius111 scrie: Consider ca e ,poate, cel mai complet și frumos Panerai cu excepția ălora de sute de mii.....
"Urecheatul" acesta e intr-adevar foarte interesant si frumos, felicitari, #marius111. Materialele, numarul de piese, complicatiile, printre care si "ecuatia timpului" , sunt descrise in link:
https://www.panerai.com/ch/en/collectio ... -47mm.html
photo upload sites
https://www.panerai.com/ch/en/collectio ... -47mm.html
photo upload sitesRe: Ultima achizitie
Mulțumesc mult Emil.
Visez la "urecheatul" asta de când am aflat despre el(prin 2018).
Am crezut ca PAM 00932 Mediteraneeo îmi va ostoi setea de un Panerai albastru ...
Nu a funcționat
Asa ca a iesit 932 ...se pregătește 670
Visez la "urecheatul" asta de când am aflat despre el(prin 2018).
Am crezut ca PAM 00932 Mediteraneeo îmi va ostoi setea de un Panerai albastru ...
Nu a funcționat
Asa ca a iesit 932 ...se pregătește 670
Felicitari pt achizitie!
Sa-l porti sanatos,sa te bucuri de el multi ani de acu`-nainte.
Totusi inca nu sunt lamurit cu ce se-ntampla atunci cand carcasa din bronz se intalneste cu transpiratia de la mana?
Sa-l porti sanatos,sa te bucuri de el multi ani de acu`-nainte.
Totusi inca nu sunt lamurit cu ce se-ntampla atunci cand carcasa din bronz se intalneste cu transpiratia de la mana?
Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Se pateaza si are urme apoi. Se poate curata si aduce inapoi la starea originala, dar apoi se pateaza inapoi. E parte din farmecul ceasurilor de genul. E unul din motivele principale pentru care l-am vrut.Tibaldi scrie:Totusi inca nu sunt lamurit cu ce se-ntampla atunci cand carcasa din bronz se intalneste cu transpiratia de la mana?