Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
.
Ultima oară modificat 07 Dec 2024, 22:05 de către stylus, modificat 1 dată în total.
.
Ultima oară modificat 07 Dec 2024, 22:05 de către stylus, modificat 1 dată în total.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
alexandru.sipoteanu
Orange Orient Ray II

Inca nu m-am hotarat, desi cred ca omega pica.

Omega are anse prea scurte. Jlc Reverso e chestie de gust. Jlc ultrathin mi se pare cea mai buna varianta....desi are un aer retro. Omega e contemporan.
Aș înclina spre JLC UltraThin.
Pt. mine nu e deicizie grea - clar as opta pt. Reverso, e mai deosebit, celelalte doua sunt prea comune la design. Dar nu as alege varianta cu cifre arabe, strica din eleganta - dupa gustul meu.
AR1070-56E
Avand in vedere bugetul in jurul caruia ma invarat, momentan acesta mi se pare cel mai frumos reverso. Cred ca e mai special decat celelalte doua si e ceva diferit fata de ce am mai avut pana acum. Din pacate sau din fericire imi plac doar ceasurile elegante, chiar daca nu ma imbrac asa, iar toate ajung sa aiba asemenari pentru ca prefer modele cat mai minimaliste. Nu m-as vedea niciodata cu un diver sau ceva pe curea metalica.

Asta e modelul basic de reverso la care a 2-a fata e capacul din otel? In acest caz, pare ceva cam redundant, ori ceva cu 2 fete cu mecanism complex ori... nimic, dar e doar opinia mea
Mi se parea interesanta ideea de a grava ceva pe spate.