Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Invitația a fost foarte sincera dar bănuiesc ca nu ești în tara ,nu știu de ce am avut impresia ca ești din București.
Nu conteaza...one day...invitația rămâne deschisa
Da...filmul e realizat bestial și comentariile mortale.
Nu prea am ce comenta de ceasurile de mai sus.
Întotdeauna am considerat ca au un aer rasat ceasurile de buzunar.
Mai ales când sunt însuflețite de mecanisme deosebite
Felicitari
Nu conteaza...one day...invitația rămâne deschisa
Da...filmul e realizat bestial și comentariile mortale.
Nu prea am ce comenta de ceasurile de mai sus.
Întotdeauna am considerat ca au un aer rasat ceasurile de buzunar.
Mai ales când sunt însuflețite de mecanisme deosebite
Felicitari
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
Pe ideea ''unde-i unu' nu-i putere... unde-s doi, puterea creste'' indraznesc a aduce privitoruluimarius111 scrie: Foarte amuzant...
Nu ne încânți și pe noi cu un SOTC?
Ca sa am si eu de ce rade?
Hai ...fii corect

nu am gasit nici-o Pobeda, dar asta al doilea are inca tipla pe spate, si cu certificat de garantie la cutie spre libera circulatie:

Sa le vedem si hublo(t)ul

Inainte de a da send, la previzualizare am vazut commentul: multumesc din nou, chiar cred ca invitatia a fost sincera. Mdaa, nu-s in tara... ca asa te invit eu la o cafea Costa, onoarea cafelei imi revine mie, plus o noapte-doua de gazduire. Da' biletu' de avion... numai daca nu vii cu submarinu' calare, sa fii in moment real cu imaginea paneristilor de pe torpila
Sigur ca ar fi multe si de zis, si de ras... Dar cum suntem oameni frumosi si seriosi, sa ne bucuram unii pentru altii
Hmmm... juna aia Chloe... mmm....oare cum ar pronunta numele lui Ion Petrica in franceza
LE: filmul ala mi-a placut teribil!!! Foarte serios, are si un aer retro dar si modern, are tot ce trebuie ca sa te faca sa iti doresti un Panerai. Daca punea si un model...sau ''modela''...?
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
catalin.v scrie:Pe ideea ''unde-i unu' nu-i putere... unde-s doi, puterea creste'' indraznesc a aduce privitoruluimarius111 scrie: Foarte amuzant...
Nu ne încânți și pe noi cu un SOTC?
Ca sa am si eu de ce rade?
Hai ...fii corect
![]()
nu am gasit nici-o Pobeda, dar asta al doilea are inca tipla pe spate, si cu certificat de garantie la cutie spre libera circulatie:
Sa le vedem si hublo(t)ul![]()
Inainte de a da send, la previzualizare am vazut commentul: multumesc din nou, chiar cred ca invitatia a fost sincera. Mdaa, nu-s in tara... ca asa te invit eu la o cafea Costa, onoarea cafelei imi revine mie, plus o noapte-doua de gazduire. Da' biletu' de avion... numai daca nu vii cu submarinu' calare, sa fii in moment real cu imaginea paneristilor de pe torpila.
Sigur ca ar fi multe si de zis, si de ras... Dar cum suntem oameni frumosi si seriosi, sa ne bucuram unii pentru altii!
Hmmm... juna aia Chloe... mmm....oare cum ar pronunta numele lui Ion Petrica in franceza?
LE: filmul ala mi-a placut teribil!!! Foarte serios, are si un aer retro dar si modern, are tot ce trebuie ca sa te faca sa iti doresti un Panerai. Daca punea si un model...sau ''modela''...?
valeau! vorba lu' Voltaire: "s-a terminat smekeria"
jos pălăria. me gusta mucho....numai frumuseți! de aia e frumoasa lumea astea, avem de toate pentru toți....
cafeua o dau eu când ne-om nimeri pe același meridian. cu condiția sa aduceți ceasurile sa le văd și eu. Paneraie, "vechituri", toate e frumoase
Multumesc Mircea, esti amabil! Dar stii cum e, frumusetea sta in ochii privitorului!
Coaaane Adi... am tot uitat sa iti zic, fain tare ceasul dumitale, fain rau. As putea sa ma imbolnavesc daca l-as avea, cred ca mi-ar ramane o eczema... pe suflet
! Subtire...stii dumneata, cum imi place mie. Azi noapte-tarziu trecute de miezul noptii mi-am adus aminte de tine si m-am apucat de cautat Juvenia
.
Coaaane Adi... am tot uitat sa iti zic, fain tare ceasul dumitale, fain rau. As putea sa ma imbolnavesc daca l-as avea, cred ca mi-ar ramane o eczema... pe suflet
-
valentin1234
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Da-o'ncolo, tocmai te laudam si ai pus borcanu' de muraturi pe mana
!
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
2021: A Space Odysseymarius111 scrie: Jetson's Style
.
Ultima oară modificat 07 Dec 2024, 22:03 de către stylus, modificat 1 dată în total.