Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Și uite așa omenirea se întoarce la 'rădăcini'!
Cred că e deja o semnătură a membrilor ceasornicar, îi vom cunoaște după ceasurile din bronz.

Cred că e deja o semnătură a membrilor ceasornicar, îi vom cunoaște după ceasurile din bronz.
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga
Scarface, e cam ciumeg zelosul bag seama, să-l porți cu plăcere! 
Welcome in da’ club!
Welcome in da’ club!
-
valentin1234
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Interesant clasicul, Achraf! Și cum “every good watch needs an even better story”, am găsit ceva interesant despre brand și “life barter kits”:
https://www.montredo.com/watches-from-t ... -at-milus/
https://www.montredo.com/watches-from-t ... -at-milus/
Se pare ca am intrat mai rar in ultima vreme și sunt dator cu un raspuns
Ceasul este f frumos realizat, cu finisaje bune, pot sa spun ca peste medie. Cred ca ce-l face mai “prețios” este mecanismul. Este destul de mare dar se poarta foarte bine și intra bine sub mâneca. Îmi place mult și cadranul si in special indicatorul masiv de rezerva de putere.
Precizia din ce am urmărit este undeva la +8 sec/24h, ceea ce la un ceas cu o rezerva de putere de 240 de ore mi se pare buna.
La prețul de lista, cu siguranța exista o competiție acerba, poți cumpara Zenith, JLC... preowned, dar la banii la care l am achiziționat eu (cu mult sub prețul de lista) mi se pare o achiziție super corecta. Da și sper sa-l folosesc mult timp fără reparatii.
Multumesc