Opinii achizitie Hamilton Jazzmaster Seaview H37785685
-
valentin1234
Re: Opinii achizitie Hamilton Jazzmaster Seaview H37785685
Acel Conquest e un model Longines foarte reusit, numele e mai bun decat Hamilton...si nici nu mai ai grija reviziilor....
Mecanismul quartz e de buna calitate si......cam atata......daca nu te deranjeaza.....bateria.....
E o alegere grea dar in final raspunsul e dat de cat de mult iti doresti un ceas mecanic......vs "electric".....
As alege oricand Hamilton datorita mecanismului......
Spor la cumparaturi!
Mecanismul quartz e de buna calitate si......cam atata......daca nu te deranjeaza.....bateria.....
E o alegere grea dar in final raspunsul e dat de cat de mult iti doresti un ceas mecanic......vs "electric".....
Spor la cumparaturi!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Daca mai maresti un pic bugetul ti-l recomand pe asta:
https://www.bbcollection.ro/ceas-longin ... 21064.html
Am avut mereu o atractie pt Longines.valentin1234 scrie:Acel Conquest e un model Longines foarte reusit, numele e mai bun decat Hamilton...si nici nu mai ai grija reviziilor....
Spor la cumparaturi!
Cu inima as lua Conquest-ul imediat, insa Hamilton-ul e peste ca si mecanism in mod evident.
Absolut de acord, e o alegere grea.
La pret identic, as alege Longines 100%.
Dupa cum vezi, sunt f decis
Stii ca oricare ar fi bugetul, mereu voi dori ceva care sa il depaseasca …cnd scrie:Daca mai maresti un pic bugetul ti-l recomand pe asta:
-
valentin1234
Asa....ca o contributie personala.....eu cred ca nimeni nu ar trebui sa-si depaseasca bugetul ales....
in primul rand pentru ca vei gasi si ceasuri la 5000 de euro care sa aiba un raport calitate/pret mai
bun....si la 1000.....si la 10000........si la 100 000.......
Cand fac o recomandare care depaseste bugetul initial ma simt ca vanzatorul de masini din showroom.....
te duci pentru o masina cu ABS si pleci cu ASR, PNT, SMR, insertii aluminiu, piele....si clima bizonica.......
in primul rand pentru ca vei gasi si ceasuri la 5000 de euro care sa aiba un raport calitate/pret mai
Cand fac o recomandare care depaseste bugetul initial ma simt ca vanzatorul de masini din showroom.....
te duci pentru o masina cu ABS si pleci cu ASR, PNT, SMR, insertii aluminiu, piele....si clima bizonica.......
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
valentin1234 scrie:Asa....ca o contributie personala.....eu cred ca nimeni nu ar trebui sa-si depaseasca bugetul ales....
tare commentul.
deci am vazut si Conquest-ul pe 43 quartz, care pare mai mare decat HydroConquestul pe 44 - cu ocazia asta adio Hydro.
Ramane sa vine dl Hamilton si sa le fac o proba in paralel.
Conquestil din 3570 mai scad ei un 10%, deci cca 3109..
Se apropie… weekendul viitor va fi groaznic devi
Done - cumparat Hamiltonul - splendid.
Multumesc pentru opinii/sfaturi - greseam cu Longines-ul.
Multumesc pentru opinii/sfaturi - greseam cu Longines-ul.
Eu nu vad nici o poza.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Nu reusesc sa pun poze - pe imgur.com spune ca nue disponibil in Romania dupa ce introduc nr de tel... 
Sa-l porti sanatos!
Pentru poze... foloseste ''previzualizare'' inainte de a trimite mesajul, te scuteste de erori. Postimage este ceea ce folosesc deocamdata fara a intampina probleme.
Am spus ca nu vad poza ca o invitatie indirecta sa ne arati cum arata ceasul care a facut subiectul discutiei; macar sa avem bucuria vederii pe ce ne-am racit gura
, nu?
Am o curiozitate: este lizibil cadranul asta in semi-obscuritate? Pare cam tern, ori ca ma lasa pe mine vederea.
Pentru poze... foloseste ''previzualizare'' inainte de a trimite mesajul, te scuteste de erori. Postimage este ceea ce folosesc deocamdata fara a intampina probleme.
Am spus ca nu vad poza ca o invitatie indirecta sa ne arati cum arata ceasul care a facut subiectul discutiei; macar sa avem bucuria vederii pe ce ne-am racit gura
Am o curiozitate: este lizibil cadranul asta in semi-obscuritate? Pare cam tern, ori ca ma lasa pe mine vederea.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Da, m-am prins ca era o aluzie sa pun pozacu el, numai ca nu imi iesea.
Corect - previzualizare, roger that.
Cand despre semi intuneric, da, nu moare de lizibil, dar sunt atat de fericit cu el la mana, ca ma uit cat este ceasul la telefon si il iert
))))
Corect - previzualizare, roger that.
Cand despre semi intuneric, da, nu moare de lizibil, dar sunt atat de fericit cu el la mana, ca ma uit cat este ceasul la telefon si il iert