Va salut!
Am ceasul din imagine, la care nu se mai inchide "coronita?!". Nu l-am purtat f des, dar parca trebuia sa apas si sa insurubez putin ca sa stea fixa. Acum nu se mai insurubeaza in pozitia "stransa". Ceasul funcționează normal.
Se poate rezolva aceasta problema?
https://ibb.co/XJHYgZZ
Problema coronita MIDO
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
-
Re: Problema coronita MIDO
Pare o coronita pe filet, din ce vad in poza.....
Probabil ai reusit sa strici filetul. Se rezolva - la un ceasornicar bun si care stie ce face - dar o sa te coste
Probabil ai reusit sa strici filetul. Se rezolva - la un ceasornicar bun si care stie ce face - dar o sa te coste
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Multumesc pentru raspuns. Este pe filet, cum spuneti, nu-mi veneau cuvintele. Imi puteti recomanda pe cineva?
-
Esti pe forumul ceasornicarului Claudiu Burlan.....deci.....pe Claudiu ti-l recomand!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Am sa-i trimit un mesaj in acest caz.