Problema coronita MIDO

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
Sepukku

Problema coronita MIDO

Mesaj de Sepukku »

Va salut!

Am ceasul din imagine, la care nu se mai inchide "coronita?!". Nu l-am purtat f des, dar parca trebuia sa apas si sa insurubez putin ca sa stea fixa. Acum nu se mai insurubeaza in pozitia "stransa". Ceasul funcționează normal.

Se poate rezolva aceasta problema?

https://ibb.co/XJHYgZZ
valentin1234

Re: Problema coronita MIDO

Mesaj de valentin1234 »

Pare o coronita pe filet, din ce vad in poza.....
Probabil ai reusit sa strici filetul. Se rezolva - la un ceasornicar bun si care stie ce face - dar o sa te coste :oops:
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Sepukku

Mesaj de Sepukku »

Multumesc pentru raspuns. Este pe filet, cum spuneti, nu-mi veneau cuvintele. Imi puteti recomanda pe cineva?
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Esti pe forumul ceasornicarului Claudiu Burlan.....deci.....pe Claudiu ti-l recomand!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Sepukku

Mesaj de Sepukku »

Am sa-i trimit un mesaj in acest caz.
Scrie răspuns