Buna ziua.
Am si eu o intrebare legata de pendula Iantar, si anume: are mai multe tipuri de gong(sunete)? Pentru ca acum o saptamana cand am adus-o acasa se auzea altfel cand batea la ora fixa...iar acum e ca un clopot de biserica. Si daca ma poate indruma cineva cum sa schimb acest sunet.
Multumesc pentru atentie!
Pendula ruseasca Iantar
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: Pendula ruseasca Iantar
salut,
Nu are mai multe sunete,pur si simplu s-au dereglat ciocanelele sau barele in care bal cicanelele.
Trebuiesc ajustate ciocanelele pentru a bate corect pe bare,si a obtine sunetul dorit.
Nu are mai multe sunete,pur si simplu s-au dereglat ciocanelele sau barele in care bal cicanelele.
Trebuiesc ajustate ciocanelele pentru a bate corect pe bare,si a obtine sunetul dorit.
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
-
Re: Pendula ruseasca Iantar
Multumesc frumosClaudiu scrie:salut,