Salutare!
Am un seiko 7T62A quartz care pierde in jur de 3-5 secunde pe zi si sunt curios ce variante de rezolvare ar exista. In rest toate functiile merg normal, pana si alarma. Am mai avut acest mecanism pe alte ceasuri sj la niciunul nu am observat o abatere atat de mare ( poate maxim 10secunde pe luna). Intrebarea este daca acest mecanism merge servisat? Prezinta ceva probleme comune? Sau cel mai probabil trebuie inlocuit cu unul nou? (Si daca da, aveti idee unde as putea gasi?)
Multumesc frumos!
Problema Seiko 7t62
Re: Problema Seiko 7t62
Ai incercat sa ii schimbi bateria?
Re: Problema Seiko 7t62
Da ca schimbarea bateriei nu rezolva problema,atunci se poate incerca servisarea,daca nici aces lucru nu rezolva problema,trebuie schimbat circuitul electronic,daca nici acest lucru nu rezolva problema,alt mecanism.
Dar din punctul meu de vedere,daca schimbul de baterie nu rezolva,as sari direct la alt mecanism.S-ar putea sa platesti doua operatiuni-service si modul electronic-si sa ajungi tot la alt mecanism.
Dar din punctul meu de vedere,daca schimbul de baterie nu rezolva,as sari direct la alt mecanism.S-ar putea sa platesti doua operatiuni-service si modul electronic-si sa ajungi tot la alt mecanism.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people