Salut! Datorita zilei mele de naștere m-am gândit că ar fi un cadou frumos , un ceas. Fiind un om care a folosit smartwatch-uri toată viața, mi-am schimbat puțin gândul de la ele deoarece am ținut-o din problema in problema.
Deci am ajuns aici și aș dori , daca puteți , sa mă ajutați cu un sfat.
Doresc un ceas până în 2000 de Ron MAXIM, mecanismul sa fie automatic, Eco-Drive sau SWISS MADE. Și as dori sa merg cu el la mare, piscina, Aqua Park, orice loc care are apa multa, și să nu trebuiască să îl dau jos de la mana, deci o certificare 100m/200m minim. Și ca ultima cerință , sa îl mai am și peste 10 ani, ca exemplu, adică să fie durabil in timp, ceva mai quality și dat fiind faptul că este un cadou , as dori sa îl am amintire mult timp de acum.
Vă mulțumesc!
Recomandare ceas
Re: Recomandare ceas
Mă gândeam la acest model. Ce părere aveți?
Ceas Certina DS Podium Powermatic 80
Cod: C034.807.11.013.00
Ceas Certina DS Podium Powermatic 80
Cod: C034.807.11.013.00
E un model frumos la un pret bun, dar nu prea e potrivit pentru activitatile in apa.
Mai degraba alegi ceva de genul: https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-sei ... 66680.html
Ocazional in apa. O ieșire la piscina, o ieșire la mare, ocazional adică. Nu fac sporturi in apă. Mă interesează să fie ceva....bun long-term , sa mă țină destul de mult timp, fiind un cadou...adică să îl am și peste câțiva ani (mai mulți)
Ca recomandare pentru inot ceasul trebuie sa aiba coronita infiletata si macar 100m rezistenta,desi as zice 200 ca sa stai linistit.Plus ca multe din ceasurile aflate la reducere sunt mai vechi,iar in timp garniturile la ceas pot ceda.Asta ar necesita o verificare a etanseitatii ceasului inainte de a te arunca cu el in apa.
https://www.japora.ro/ceas-barbatesc-or ... 6zT-x1T5_n
Eu il am de peste 6 ani, nu am avut nici o problema cu el
Al meu e pe cadran albastru
Eu il am de peste 6 ani, nu am avut nici o problema cu el
Al meu e pe cadran albastru