Razvee
ma bag si eu ca musca-n lapte .
Alege ceasul care it place TIE cel mai mult.Du-te la un magazin , uita-te personal la toate modelele si cumpara ceasul pentru tine si nu pentru ceilalti. Discutiile referitoare la mecanisme in-house, ETA si non ETA vor continua la nesfarsit si prea putini oameni inteleg detaliile tehnice care fac cu adevarat diferenta.Acest forum include multi oameni super specializati si documentati in ceea ce priveste orologeria ( sa le dea Dumnezeu sanatate,m-au ajutat si pe mine cand am avut nevoie de sfaturi ) ,dezbaterile vis-a-vis de mecanisme etc. putand astfel continua la nesfarsit.
Ca sa fiu mai explicit,gandeste-te la marile religii ale lumii : discutiile continua si in ziua de azi daca e mai bine sa fii musulman,crestin,iudeu sau etc. In cele din urma conteaza cu adevarat doar cea care te atrage pe TINE si fata de care te simti TU mai APROAPE,mai IMPLINIT.
Dragii nostrii colegi de pe forum uita sa mentioneze cateodata ( spun de drag si nu de rau

) faptul ca poseda MUUUUUULTE ceasuri si nicidecum unul singur,care sa le satisfaca TOATE pretentiile .
Brandurile mentionate in cadrul acestui topic sunt ok si ceasurile isi vor face treaba cu prisosinta.
In ceea ce priveste mecanismele, pana si cei foarte buni,ultra documentati si specializati in domeniul orologer mai poarta si ... quartz.Chiar daca e un Movado din Aur. Nu-i asa Claudiu
Parerea mea !