vreau sa-mi cumpar si eu un Tissot .. un Sfat ??

Discutii intre pasionati.
muaddy

vreau sa-mi cumpar si eu un Tissot .. un Sfat ??

Mesaj de muaddy »

si am gasit un model care imi place , dar problema e : modelul original ,cred ,e acesta : http://www.classybrand.com/watches/watc ... 1.1.426.51
, pe baterie , si costa undeva la 1000 ron la noi , si am vazut pe net , o copie reusita, la un pret mai mic, cu mecanism AUTOMATIC MIYOTA , la pretul afisat
http://www.okazii.ro/catalog/3127288/bi ... #div_photo
! si am urmarit ceva din discutiile pe baza chinezariilor !
intrebare : sa dau 1000 de lei pe cel pe baterie in speranta k ma tine mai mult , sau 200 lei pe MIYOTA asta, cu gandu k ma va tine pana termin facultatea , adica vreo 2 ani ! :D
pt k mai mult de 1000 de lei nu sunt prea dispus sa dau, sunt student ! :)
multumesc !
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Daca intradevar iti place modelul (mie personal nu imi place) - cumpara originalul ! Nici sa nu te gandesti la replica !
Insa daca esti dispus sa cheltui vreo 1140 lei uite ce ti-as recomanda : T41.1.423.33

Imagine

Este un model de o frumusete rara - merita sa il vezi in realitate si este automatic cu un display back superb...

Orice ar fi tine minte - nu te "murdari" pe maini cu replici 8)
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Nu recomand o replica niciodata!! :evil:
muaddy

ok..mai am 1 intrebare ..

Mesaj de muaddy »

am inteles, replica - bad , original - good ! :)
m-am gandit la replica pt ca am citit intr-unul din mesaje, ceva de un ceas , cumparat prin '89..,iar posesorul a dorit sa-l vanda recent ,si inauntru era o chinezarie, bine facuta , parerea mea , daca nu a fost deschis pana acum !
dar am alta intrebare : !!! sa mai astept putin ,si sa imi iau unu automatic, sau acum unu pe baterie ? !!! ma gandesc ca la unu automatic, poate nu este necesar sa se umble in el atat de des( 5 ani ?? ) , pe cand pe baterie in fiecare an , sau sigur 1 data la 2 ani !!
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Pai draga muaddy hai sa recitim regula 1) din lista aceea lunga si iti vei da raspunsul singur ... 8)

iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Stii cat am asteptat eu sa imi cumpar un ceas pe care intradevar l-am dorit ? 6 ani iti spune ceva ? 8)
Asa ca parerea ("sfatul" suna nepotrivit) mea este sa ai rabdare si sa te gandesti bine ...

muaddy

m-am hotarat !

Mesaj de muaddy »

m-am uitat pe net. am vazut ceasu acela ( LE LOCLE ) , si am fost azi si l-am vazut si in realitate , e frumos. dar vezi .eu ma imbarc mai sport ..si nu cred ca acum e de mine , probabil in cativa ani, imi voi lua si unu din ala !
dar am vazut altu , si la asta m-am oprit : http://www.classybrand.com/watches/watc ... 7.1.586.52
cu bratara, pe negru .sport, imi place, si maine ma duc sa-l achizitionez ! Multumesc pt opinii !
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Iti recomand sa citesti raspunsul meu,in forumul"Intreaba ceasornicarul" la postul "Certina DS"! Aceeasi problema si cu Tissot!Din cit am vazut pe link-ul dat! :cry:
muaddy

hm...grea decizie !

Mesaj de muaddy »

asta poate fi bine, sau nu? k se schimba? pt k ceva ce s-a reparat, nu mai e la fel , asa stiu eu , o masina de ex, busita si reparata,nu mai este la fel ! imi doresc automatic, fara nicio indoiala, am banii de ceasu pe care Edi mi la recomandat , acesta : http://www.classybrand.com/watches/watc ... 1.1.423.33
, bugetu se mai poate modifica, problema e k era numai pe alb ,si parea cam elegant,nepotrivit pt mine ! daca avea si pe negru sa vad cum arata ,poate !! iar acesta : http://www.classybrand.com/watches/watc ... 7.1.586.52
e 1181 ron , care vreau sa-l cumpar maine ! sa zicem k renunt la el ,ce ai putea sa imi recomanzi Claudiu, la banii astia ? chiar alta firma (automatic preferabil )! dar mai mult de 1500 ron nu cred sunt dinspus acum !daca nu mai astept , vb lui Edi !
apropo de mecanism , am inteles k e acelasi , G10 ,nu stiu ce reprezinta , sincer, dar cat de repede se poate strica , defecta ? ! precizez k sunt genu care cam "butoneaza " cam tot ce are, sa zic asa !
multumesc pt atentionare !!
muaddy

aaa..

Mesaj de muaddy »

si partea, nu costa mult , ce inseamna ? :) daca se defecteaza, si trebuie schimbat , cat ma costa ? aproximativ ? pt k am inteles de la vanzatoare, k la fiecare schimb de baterie , se face schimb garnitura etansare, curatare , ungere, si ce mai e pe acolo , si costa undeva la 60 sau 80 ron ! doar ca schimba baterie ! oricum . am 2 ani garantie ,deci acopera costurile reparatiei , nu ? nu platesc nimik ? pt k ar fii culmea..parerea mea ! sau...traim in romania ? :D
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

PRC 200 este un ceas foarte foarte frumos (au am avut unul pe alb - l-am vandut ca era alb) pacat ca nu e automatic. Daca te decizi sa iti iei PRC 200 iati exact varianta aceea din link (bratara de metal, cadran negru) - este intradevar frumos ceasul ... Ce sa zic ? PRC 200 e slabiciunea mea :roll:

muaddy

da..

Mesaj de muaddy »

este exact cesul din link , bratara,ecran pe negru , cu folii , invelit bine ,arata super..imi place mai mult decat prs 516, e mai rafinat ! dar sincer Claudiu mi-a cam taiat elanu, daca ma lasa ? :cry: si se strica ? :oops:
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Are garantie 2 ani pe mecanism ! Daca trec 2 ani si se strica si-a scos banii :)
In 2 ani iti iei inca 2 ceasuri cel putin :twisted: Daca nu - ti-l repara Claudiu 8)

muaddy

da

Mesaj de muaddy »

in 2 ani, poate imi mai iau unu, automatic, acela de la aniversarea de 150 de ani, care era posta pe o pagina , l-am vazut azi ..spune cineva ca e 2500 de euro, da nu merita banii ! mie imi place mult..daca aveam acum..as fi dat ! :)
daca se strica asta , apelez la Claudiu , bine zis Edi , pt k am vazut ce a facut la vreo 3 ceasuri, si sincer cred ca e bun, si Xzibit cred ca il invidiaza k nu lucreaza pt show-ul lui. Pimp my ride ! :D
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

E interesant ce spui, dar iti spun eu, atunci cand vei avea 2500 euro (vei avea odata stai linistit) o sa te uiti "mai sus" de Tissot :wink:

Scrie răspuns