Ceas Tissot - Original si Replica (Fake)
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Ceas Tissot - Original si Replica (Fake)
Buna ziua. Incep prin a va spune ca sunt nou pe acest forum si am dat de el cautand - evident - sa imi achizitionez un ceeas.
Dupa lungi cautari m-am oprit la marca Tissot. Multi vand aceste ceasuri cu preturi mai mici sau mai mari.
Sunt unii utilizatori (pe Okazii.ro mai ales) care vand modele Tissot cu preuti cuprinse intre 599 si 1500 Ron ca fiind originale. Mie greu sa cred aceste aspect pentru ca nimeni nu vinde nimic daca nu are si profit.
Evident am luat legatura cu un vanzator si spre surprinderea mea raspunsul lui m-a pus pe ganduri: l-am intrebat de ce aceste preturi mici daca ceasul este original sau replica si daca accepta o verificare.
Rasp lui: ACCEPT ORICE VERIFICARE ORIUNDE ORICAND LA REPREZENTANTA (MAGAZINUL) TISSOT DIN BUCURESTI. CRED CA RASPUNSUL ESTE CLAR SI ALTE INTREBARI SI INDOIELI NU ISI AU ROSTUL.
Intrebarea mea este: daca acele ceasuri (de ex: PRC 200 - 599 SI CUREA GRATIS) sunt fake...ma gandesc ca nu esti atat de prost (fraier) sa te duci cu un fale la magazinul Tissot si sa il verifice cei de acolo.
Intrebarea mea este: este posibil sa fie original, autentic ??? (are toate "actele", garantie 2 ani etc).
Mentionez ca nu am fost inca cu vanzatorul la Tissot sa il verificam.
Astept raspunsul dvs si va multumesc anticipat.
Dupa lungi cautari m-am oprit la marca Tissot. Multi vand aceste ceasuri cu preturi mai mici sau mai mari.
Sunt unii utilizatori (pe Okazii.ro mai ales) care vand modele Tissot cu preuti cuprinse intre 599 si 1500 Ron ca fiind originale. Mie greu sa cred aceste aspect pentru ca nimeni nu vinde nimic daca nu are si profit.
Evident am luat legatura cu un vanzator si spre surprinderea mea raspunsul lui m-a pus pe ganduri: l-am intrebat de ce aceste preturi mici daca ceasul este original sau replica si daca accepta o verificare.
Rasp lui: ACCEPT ORICE VERIFICARE ORIUNDE ORICAND LA REPREZENTANTA (MAGAZINUL) TISSOT DIN BUCURESTI. CRED CA RASPUNSUL ESTE CLAR SI ALTE INTREBARI SI INDOIELI NU ISI AU ROSTUL.
Intrebarea mea este: daca acele ceasuri (de ex: PRC 200 - 599 SI CUREA GRATIS) sunt fake...ma gandesc ca nu esti atat de prost (fraier) sa te duci cu un fale la magazinul Tissot si sa il verifice cei de acolo.
Intrebarea mea este: este posibil sa fie original, autentic ??? (are toate "actele", garantie 2 ani etc).
Re: Ceas Tissot - Original si Replica (Fake)
Logic ca poate fi original.Ramane sa va lamuriti cind veti face autentificarea.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Unele fake-uri sunt executate extraordinar de bine si pur si simplu nu sunt vizibile diferente cu ochiul liber. Mergeti la un centru serios pentru autentificare.
Inca un lucru, chiar daca ceasul este posibil sa fie original, si ceasul sa vina in ambalajul original, nu va faceti in vreun moment iluzii ca garantia "internationala" (sau cum o fi) de doi ani ar fi adevarata. Nu este. Orice posibila reparatie sau problema veti avea o sa va coste.
Inca un lucru, chiar daca ceasul este posibil sa fie original, si ceasul sa vina in ambalajul original, nu va faceti in vreun moment iluzii ca garantia "internationala" (sau cum o fi) de doi ani ar fi adevarata. Nu este. Orice posibila reparatie sau problema veti avea o sa va coste.
Dl. Claudiu....sincer nu prea imi vine sa ies din casa sa ma duc la magazin sa imi spuna daca e sau nu original.
Pe acel vanzator pretul il da de gol. Chiar el spune in anunt ca la Celini costa de 3 ori mai mult.
Atunci ma intreb de ce acest pret ? Adica sa spunem ca prin absurd eu as avea 10 ceasuri Tissot (sa zicem furate
) nu as fi atat de idiot sa le dau cu 599 Ron cand el costa 1800 in magazin nu ?
Sunt 100% la sigur ca acele ceasuri sunt made in China.
Stiti un site de genul de unde imi pot achizitiona o astfel de replica bine lucrata ? Nu as vrea sa il imbotesc pe acel user
)
Pe acel vanzator pretul il da de gol. Chiar el spune in anunt ca la Celini costa de 3 ori mai mult.
Atunci ma intreb de ce acest pret ? Adica sa spunem ca prin absurd eu as avea 10 ceasuri Tissot (sa zicem furate
Sunt 100% la sigur ca acele ceasuri sunt made in China.
Stiti un site de genul de unde imi pot achizitiona o astfel de replica bine lucrata ? Nu as vrea sa il imbotesc pe acel user
Cu siguranta Claudiu iti va recomanda un loc de unde sa iti iei o replica bine lucrata....

Some people call it obsession, i call it passion.
Eu mi-am cumparat un Tissot T-Touch, nou, de la un vanzator de pe ebay, cu mai bine de jumatate din pretul care este afisat la Cellini, asa ca pana nu vezi ceasul si eventual sa il autentifice un ceasornicar nu cred ca sunt motive reale de a da verdicte clare pentru proglema original/fake
reiy scrie: ...
Este POSIBIL sa fie autentic - pretul din magazine de lux nu este in sine reprezentativ in nici un fel pentru pretul real de productie al ceasului !!!
Pe de alta parte exista modele Tissot care sunt foarte, foarte frecvent 'contrafacute' (cronografele quartz mai ales) - deci eu zic ca si acest lucru este poisibil - calitatea este de multe ori destul de aproape de cea originala si pentru cineva care nu este extrem de experimentat e imposibil de spus daca este original!
In mod clar raspunsul definitiv se obtine la o verificare de cineva in masura - daca e fals e normal ca vanzatorul sa dea banii inapoi (si desigur sa plateasca si verificarea - dar daca e real trebuie sa te intelegi cu el cine plateste verificarea
Mentionez ca vanzatorul nu are doar un ceas la vanzare are mai multe bucati si diverse modele de Tissot si nu numai (ex: Ceas Tissot PRC 200 ,ORIGINAL!Cadou o curea la alegere! - 599 Ron, CeasTissot T0354071605100 Couturier AUTOMATIC,1090RON!!!, CEAS Longines MASTER COLLECTION L2.518.4.78.6 ORIGINAL,AUTOMATIC etc)
Iata ce ii scrie un user care cumparat de la el un Tissor PRC 200:
"Un mecanism G10.211 e 40 USD + ca e bine lucrat"
Claudiu pot sa ma indrumi spre un site de replici bune (Tissot in principiu)
Multumesc
Iata ce ii scrie un user care cumparat de la el un Tissor PRC 200:
"Un mecanism G10.211 e 40 USD + ca e bine lucrat"
Claudiu pot sa ma indrumi spre un site de replici bune (Tissot in principiu)
Multumesc
-
valistoica1
Daca ati fi stat ceva mai mult pe forum v-ati fi lamurit ca replicile nu sint agreate aici . Ma indoiesc ca vreodata dl.Claudiu va va indruma in acest sens .
Apropo de ceasurile vanzatorului respectiv – 1100 de lei pentru un Tissot Couturier cu ETA 2824-2 mi se pare un pret cat se poate de plauzibil. Exista branduri elvetiene care vand ceasuri cu acelasi mecanism, noi, cu acte si tot ce trebuie, cu garantie, la dealeri oficiali, la preturi mai mici decat atat. De ce nu s-ar putea ca acest ceas sa fie original la suma asta?
In ceea ce priveste replicile – ele nu sunt incurajate pe acest forum, si cred ca nici Claudiu nici altcineva nu va vor da vreun sfat in acest sens.
Pana la urma o replica inseamna o facatura, o minciuna, un furt, un semn de parvenitism, o prefacatorie, un lucru prost lucrat care niciunui om de bun simt nu i-ar putea aduce satisfactii... Daca banii nu ajung pentru un Tissot original, alegeti un alt brand cu un design asemanator sau mai strangeti pana cand va puteti permite ceasul respectiv.
In ceea ce priveste replicile – ele nu sunt incurajate pe acest forum, si cred ca nici Claudiu nici altcineva nu va vor da vreun sfat in acest sens.
Pana la urma o replica inseamna o facatura, o minciuna, un furt, un semn de parvenitism, o prefacatorie, un lucru prost lucrat care niciunui om de bun simt nu i-ar putea aduce satisfactii... Daca banii nu ajung pentru un Tissot original, alegeti un alt brand cu un design asemanator sau mai strangeti pana cand va puteti permite ceasul respectiv.
-
Alexandrion
Cu banii de pe acel Tissot replica va puteti achizitiona o sumedenie de ceasuri originale. Va rog nu va bateti joc de munca si banii dumneavoastra.
valistoica1 scrie:Daca ati fi stat ceva mai mult pe forum v-ati fi lamurit ca replicile nu sint agreate aici . Ma indoiesc ca vreodata dl.Claudiu va va indruma in acest sens .
Asa este.
Iar legat de ceasurile acelui vinzator,nu da verdicte dupa ceea ce doresti tu sa crezi.Daca accepta verificare la dealer,fa verificarea.
Daca ceasul costa 599 lei si mai dai 100 la autentificare,ceasul te va costa 699 lei,tot cu mult mai bine decit in magazin.Deci....

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
-
cypher2011
Sunt fake-uri......am descoperit acest forum (care este "raiul pe pamant" by the way pt. noul meu hobby) in urma achizitionarii unui ceas Tissot ca urmare a unui anunt identic .
Cred ca am vrut sa ma mint singur si dorinta a fost prea mare.....norocul meu a fost ca modelul ales avea o mica diferenta fata de modelul original si am preferat sa-l revand cu un pret mai mic......a fost o bucurie cand am scapat de el, chiar daca am pierdut (nu prea mult totusi).
In concluzie asa cum sustin "les connaisseurs" de pe acest forum, orienteza-te intotdeauna spre ceva original din magazinele de specialitate......eu mi-am luat un Edox de la B&B Collection .
Cred ca am vrut sa ma mint singur si dorinta a fost prea mare.....norocul meu a fost ca modelul ales avea o mica diferenta fata de modelul original si am preferat sa-l revand cu un pret mai mic......a fost o bucurie cand am scapat de el, chiar daca am pierdut (nu prea mult totusi).
In concluzie asa cum sustin "les connaisseurs" de pe acest forum, orienteza-te intotdeauna spre ceva original din magazinele de specialitate......eu mi-am luat un Edox de la B&B Collection .
-
alin-stefan
Felicitari pt. Edox, poti pune te rog poze la ultima achizitie? Multumim.
Ok. Am inteles ca nu incurajati fake-urile....dar totusi nu m-ati lamurit in privinta intrebarilor pe care le aveam.
Deci: de ce un ceas care costa 1800 Ron in magzin de specialitate este vanzdut cu 599 Ron + o curea gratis (curea din piele - a carui pret ajunge la Cellini la 180 Ron - m-am interesat). Este asa de mare chiria, TVA -ul si vanzatoarea care il vinde la magazinul de specialitate ? Mi-e greu sa cred acest lucru...
Claudiu...m-ai inteles gresit: nu se pune problema de bani sa ma duc cu el la service unde zice el si sa dau 100 200 Ron verificarea....dar am unele indoieli...si pana nu le clarific nu ma duc la nici un sevice. Daca ceasul costa 1000 -1500 Ron poate poate ma duceam....dar asa....iarta-ma dar continui cu banuilile mele de a crede ca e un fake. Si de aceea am si intrat aici pentru a ma lamuriri.
Va dau link-ul vanzatorilor - intre timp am gasit mai multi - si astept parerile voastre:
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... ramas_desc&
http://www.okazii.ro/catalog/52780837/c ... gere-.html
Deci: de ce un ceas care costa 1800 Ron in magzin de specialitate este vanzdut cu 599 Ron + o curea gratis (curea din piele - a carui pret ajunge la Cellini la 180 Ron - m-am interesat). Este asa de mare chiria, TVA -ul si vanzatoarea care il vinde la magazinul de specialitate ? Mi-e greu sa cred acest lucru...
Claudiu...m-ai inteles gresit: nu se pune problema de bani sa ma duc cu el la service unde zice el si sa dau 100 200 Ron verificarea....dar am unele indoieli...si pana nu le clarific nu ma duc la nici un sevice. Daca ceasul costa 1000 -1500 Ron poate poate ma duceam....dar asa....iarta-ma dar continui cu banuilile mele de a crede ca e un fake. Si de aceea am si intrat aici pentru a ma lamuriri.
Va dau link-ul vanzatorilor - intre timp am gasit mai multi - si astept parerile voastre:
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... ramas_desc&
http://www.okazii.ro/catalog/52780837/c ... gere-.html