Probleme Hamilton Automatic
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Probleme Hamilton Automatic
Buna ziua!
Sunt un utilizator nou si un necunoscator in acest domeniu.
Dupa cateva saptamani de informare pe net si nenumarate vizite la magazine, ieri mi-am cumparat un ceas Hamilton Scuba Automatic de la B&B, cu 1100 lei (discount 30 %).
Din pacate dupa nici 3 ore de functionare, in anumite pozitii ale minutarului (cam cand acesta se afla intre cifrele 5 si 9), secundarul a inceput sa se blocheaze in minutar. Cu doua bobarnace se deblocheaza.
M-am intors imediat la magazin, dar se pare ca nu pot sa-mi primesc banii inapoi, desi nu trecusera nici 6 ore de la cumparare. Am insista ca macar sa-mi dea in ceas similar. Din pacate trebuie sa astept raspunsul de la Bucuresti.
Intrebarea mea catre dvs. este daca acesta ar putea fi un defect major sau unul minor si in cel de-al doilea caz daca ar fi acceptabila o interventie asupra ceasului de abia cumparat.
Va multumesc mult.
Sunt un utilizator nou si un necunoscator in acest domeniu.
Dupa cateva saptamani de informare pe net si nenumarate vizite la magazine, ieri mi-am cumparat un ceas Hamilton Scuba Automatic de la B&B, cu 1100 lei (discount 30 %).
Din pacate dupa nici 3 ore de functionare, in anumite pozitii ale minutarului (cam cand acesta se afla intre cifrele 5 si 9), secundarul a inceput sa se blocheaze in minutar. Cu doua bobarnace se deblocheaza.
M-am intors imediat la magazin, dar se pare ca nu pot sa-mi primesc banii inapoi, desi nu trecusera nici 6 ore de la cumparare. Am insista ca macar sa-mi dea in ceas similar. Din pacate trebuie sa astept raspunsul de la Bucuresti.
Intrebarea mea catre dvs. este daca acesta ar putea fi un defect major sau unul minor si in cel de-al doilea caz daca ar fi acceptabila o interventie asupra ceasului de abia cumparat.
Va multumesc mult.
- gherghin nicolae
- Moderator
Re: Probleme Hamilton Automatic
Daca vrei banii inapoi du-te la Protectia consumatorului.
Cu siguranta ceasul a suferit un soc imens...
Se poate remedia dar eu zic sa-ti iei altul.
Cu siguranta ceasul a suferit un soc imens...
Se poate remedia dar eu zic sa-ti iei altul.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
E si o lege : In 10 sau 30 de zile nu mai stiu exact ai posibilitatea sa iti primesti banii inapoi fara sa puna intrebari. Deci nu se pune problema cand era un defect. Trebuia sa te certi cu ei putin..
Mereu uit edit..: Despre ce Hamilton e vorba exact?
Hamilton Scuba Automatic H 64545153
Defectul nu este major.Se realiniaza aratatoarele si gata.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Multumesc mult pentru raspuns, sper sa obtin totusi schimbarea. Daca nu, cred ca accept si repararea daca, dupa cum spuneti, interventia nu e asa "invaziva".
Eu zic sa nu pleci de la ei fara un alt ceas,e strigator la cer ce tupeu au ,sa nu iti schimbe ceasul dupa 6 ore de la data achizitionarii..
Si eu zic la fel.Cypher scrie:Eu zic sa nu pleci de la ei fara un alt ceas,e strigator la cer ce tupeu au ,sa nu iti schimbe ceasul dupa 6 ore de la data achizitionarii..

Durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te afli!
Buna dimineata!
Ieri, in sfarsit, am primit acceptul pentru schimbarea ceasului. Am luat un Hamilton identic cu cel defect, doar ca are curea din piele, cu bratara nu mai aveau. Sper sa nu mai am probleme cu asta.
Ieri, in sfarsit, am primit acceptul pentru schimbarea ceasului. Am luat un Hamilton identic cu cel defect, doar ca are curea din piele, cu bratara nu mai aveau. Sper sa nu mai am probleme cu asta.
Bafta! 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Mda ,sfarsit de poveste fericit (din punctul tau de vedere) tipic romanesc ..."cu bratara nu mai aveau" ...dannydumi scrie:Buna dimineata!

Sa ne tii la curent cu mersul Hamiltonu-lui tau nou .
- gherghin nicolae
- Moderator
Eu nu pot sa cred ca nu ati luat si acea bratara...chiar de la ceasul defect ! Nu bratara era stricata...
Din punctul meu de vedere este o mica hotie !
Din punctul meu de vedere este o mica hotie !
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
Salut!
1. Am vrut sa iau bratara, dar nu se potrivea. Ceasul cu bratara, desi era identic cu cel avand curea, are o mica deosebire la anse, asa parca se numesc "urechile" de unde se prinde cureaua.
2. Ceasul trimis de mine la Bucuresti pentru verificari a fost reparat si mi s-a spus cu nonsalanta ca va fi repus in vanzare cu acelasi pret. In documente nu scria s-a intervenit asupra lui, era doar acceptul ca-l pot schimba. Dar am vazut ceasul, acum functiona.
3. Hamilton-ul avand curea din piele a fost putin mai ieftin, cu 100 lei si am fost obligat sa mai cumpar ceva din magazin. Mi-am luat un stilou.
4. Pentru perioada de vara mi-am luat o bratara din otel inoxidabil care se potriveste destul de bine cu ceasul...., nu se compara totusi cu cea originala, pe care din pacate nici nu o pot comanda pentru ca nu se potriveste.
5. Ceasul, dupa 10 zile de purtare, functioneaza f. bine, zic eu. Dupa primele zile avea o abatare de - 7 sec/24ore. Dupa 5 zile l-am tras manual - vreo 15 ture - si abaterea a scazut la -3 sec/24ore. Nu-l trasesem niciodata, il port permanent, dar nu am activitati care sa necesite miscare multa, munca de birou.
Apropo, cum ma sfatuiti sa fac? E bine sa-l trag manual periodic, sa zicem o data pe saptamana?
Multumesc mult pentru raspunsuri si comentarii.
1. Am vrut sa iau bratara, dar nu se potrivea. Ceasul cu bratara, desi era identic cu cel avand curea, are o mica deosebire la anse, asa parca se numesc "urechile" de unde se prinde cureaua.
2. Ceasul trimis de mine la Bucuresti pentru verificari a fost reparat si mi s-a spus cu nonsalanta ca va fi repus in vanzare cu acelasi pret. In documente nu scria s-a intervenit asupra lui, era doar acceptul ca-l pot schimba. Dar am vazut ceasul, acum functiona.
3. Hamilton-ul avand curea din piele a fost putin mai ieftin, cu 100 lei si am fost obligat sa mai cumpar ceva din magazin. Mi-am luat un stilou.
4. Pentru perioada de vara mi-am luat o bratara din otel inoxidabil care se potriveste destul de bine cu ceasul...., nu se compara totusi cu cea originala, pe care din pacate nici nu o pot comanda pentru ca nu se potriveste.
5. Ceasul, dupa 10 zile de purtare, functioneaza f. bine, zic eu. Dupa primele zile avea o abatare de - 7 sec/24ore. Dupa 5 zile l-am tras manual - vreo 15 ture - si abaterea a scazut la -3 sec/24ore. Nu-l trasesem niciodata, il port permanent, dar nu am activitati care sa necesite miscare multa, munca de birou.
Apropo, cum ma sfatuiti sa fac? E bine sa-l trag manual periodic, sa zicem o data pe saptamana?
Multumesc mult pentru raspunsuri si comentarii.
E bine sa-l armezi manual atunci cand s-a oprit, pana se incarca un pic si incepe sa functioneze. Apoi, ca doar de-aia e automatic...stii si tu.