Identificari ceasuri de buzunar
Moderator: Achraf
-
impala2328
Re: Identificari ceasuri de buzunar
ar mai fi si aspectul ca :
drusus e hunter
cfr ul e open
in ce ma priveste,cele open mi se par mai interesante...deci,un argument suplimentar ptr cfr
drusus e hunter
cfr ul e open
in ce ma priveste,cele open mi se par mai interesante...deci,un argument suplimentar ptr cfr
-
Iepurele de Martie
@ Zar, impala
Va multumesc pentru pareri, ma bucur sa constat ca opiniile noastre coincid. Sigla imprimata cu rosu, remarcata de Zar, m-a sedus si pe mine.
In ce priveste poza cu mecanismul, impala are perfecta dreptate, ar fi binevenita, dar, din pacate, actualul proprietar n-a facut poze cu mecanismul, iar eu m-am multumit cu asigurarea lui, potrivit careia ceasul functioneaza, si nu l-am mai rugat sa-mi trimita fotografii suplimentare. La telefon, omul pare foarte amabil si cumsecade (nu glumesc), dar am impresia ca nu se prea pricepe la tehnologia electronica (la telefon, de pilda, mi-a cerut sa-i dictez numarul de pe care l-am sunat, caci nu stia sa-l vizualizeze si sa-l salveze). Asa ca n-am vrut sa abuzez de bunavointa lui si n-am mai cerut si poze cu mecanismul. Cand ma voi intalni cu prietenul pe care-l va trimite la Bucuresti, voi vedea la fata locului cum sta treaba.
Va multumesc pentru pareri, ma bucur sa constat ca opiniile noastre coincid. Sigla imprimata cu rosu, remarcata de Zar, m-a sedus si pe mine.
In ce priveste poza cu mecanismul, impala are perfecta dreptate, ar fi binevenita, dar, din pacate, actualul proprietar n-a facut poze cu mecanismul, iar eu m-am multumit cu asigurarea lui, potrivit careia ceasul functioneaza, si nu l-am mai rugat sa-mi trimita fotografii suplimentare. La telefon, omul pare foarte amabil si cumsecade (nu glumesc), dar am impresia ca nu se prea pricepe la tehnologia electronica (la telefon, de pilda, mi-a cerut sa-i dictez numarul de pe care l-am sunat, caci nu stia sa-l vizualizeze si sa-l salveze). Asa ca n-am vrut sa abuzez de bunavointa lui si n-am mai cerut si poze cu mecanismul. Cand ma voi intalni cu prietenul pe care-l va trimite la Bucuresti, voi vedea la fata locului cum sta treaba.
-
impala2328
succes,
il asteptam la ,,ultima achizitie,,
sau,de ce nu
o prezentare la ,,ceasuri de buzunar,,
sau,de ce nu
-
Iepurele de Martie
Multumesc!impala2328 scrie:succes,
sau,de ce nu
Cred ca la "Ceasuri de buzunar facute pentru Romania" s-ar potrivi cel mai bine
Iata un ceas interesant,despre care orice detalii sunt binevenite.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Wow, chiar un ceas interesant...didi90 scrie:Iata un ceas interesant,despre care orice detalii sunt binevenite.
Cred ca e un ceas de origine germana, cca. 1880-1900, facut pentru piata asiatica.
Carcasa e din fier (gun metal) cu marginile capacelor si unele ornamente aurite.
Interesant calendarul data / zi cu ferestre si fazele lunii.
Un ceas frumusel...
Dus cu CEASUL!
Va solicit putin ajutor ptr.identificarea unor ceasuri de buzunar.Chiar si o parere daca merita incercata revitalizarea lor.
Cu multumiri anticipate,Mihai!

Cu multumiri anticipate,Mihai!

Mihai P.
Ceasul urmator Oris-ului este un Jappy Freres. Un ceas rar tinind cont ca respectiva casa de orologie a facut mai mult ceasuri de semineu, de perete, ...etc - ceasuri mari, mai putin ceasuri de buzunar. eu zic ca e anterior anului 1900
Am si eu unu si cred ca l-am aratat la Smeura
Pacat de cadran... Felicitari oricum - nice catch
Am si eu unu si cred ca l-am aratat la Smeura
Pacat de cadran... Felicitari oricum - nice catch
Ceasoholic
Sunt prea multe si nu le pot urmari.....

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
@Mihai P. - Ultumul ceas din cele prezentate, pare sa fie un Fontainemelon ... dar nu pot spune cu siguranta...
Ceasoholic
-
victor1923
Buna Ziua,
As dori si eu, daca binevoiti, cateva detalii despre acest ceas.
Am cautat tot internetul si nu am gasit mare lucru despre Carl Schulz Czernowitz.
Multumesc anticipat,
Victor
As dori si eu, daca binevoiti, cateva detalii despre acest ceas.
Am cautat tot internetul si nu am gasit mare lucru despre Carl Schulz Czernowitz.
Multumesc anticipat,
Victor
-
victor1923
Imi cer scuze pentru postul de mai sus, se pare ca nu am optiunea de img. activata momentan.