Multumesc Claudiu, pentru ca dupa ce tovarasul Air Race a pierdut prea mult din altitudine si a dat cu nasul rau! de pamant, mi l-ai readus la viata! Multumesc mult!
Acesta este modelul dezvoltat impreuna cu Nicolas Ivanoff, cel care piloteaza portocaliul avion pe care scrie mare Hamilton, in Red Bull Air Race. Drept urmare, al doilea fus orar poate fi corelat cu unul dintre orasele unde se desfasoara aceasta cursa: Barcelona, New York, Berlin, Miami, Abu Dhabi, Istanbul, Perth si Budapesta.
http://www.youtube.com/watch?v=MCYwFhvt ... ture=share

Ceasul are diametrul de 42mm, este un ceas marisor, dar care se aseaza excelent pe mana. Geamul safir, fara antireflex din pacate, curea de silicon.
Toate cele 3 coronite sunt cu filet. Capacul este de asemenea cu filet. Rezistenta la apa este de 200 m. Geamul este in consecinta vizibil mai gros decat la Jazzmaster, de exmplu.
Luminozitatea este buna, tine toata noaptea. Nu insist decat asupra faptului ca substanta este aplicata impecabil si extreme de uniform, atat pe orar cat si pe secundar.
Mecanismul este ETA 2893-2, varianta GMT a excelentului 2892A2. Este un mecanism automatic, cu armare bidirectionala, 11.5''' (25.6mm) diametru cu 4.1mm inaltime, 28.800 bph, 21 rubine, Incabloc. Rezerva de mers 42 hours (in realitate cam 46).

Si va mai spun atat: nu stiu exact de ce, dar acesta este ceasul pe care eu mi l-am dorit tare mult, de vreo 4 ani asa! Asa ca daca zice careva ca e urat, il alerg! Glumesc desigur! Dar, nimic nu poate stirbi din bucuria pe care o am cand ma uit printre ceasurile mele si vad aceste cifre mari si portocalii, aruncate in aceasta carcasa cu 3 coronite mari, infiletate!