GUB/Glashutte cal 28

Ceasuri Diverse
Alexvintage

Re: GUB/Glashutte cal 28

Mesaj de Alexvintage »

Nemtii construiesc ceasuri de pe la 1550. In secolul XX au avut sute de ateliere/manufacturi, unele cu produse absolut remarcabile.
Lange & Co sunt doar varful unui iceberg mult mai interesant.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

petermarks scrie:Multumesc frumos. Am inteles ca exista o firma in Ungaria. M-ar interesa daca cineva are cunostinta de asa ceva.
Da, exista in Ungaria cineva care rescrie cadrane. Nu este cel mai inalt nivel, dar uneori sunt multumitoare.
Cat despre costuri, nu am scriu niciodata pe public o evaluare de cost de reparatie. Nu este nici frumos nici corect. Daca mi se cere parerea pe privat este altceva.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
petermarks

Mesaj de petermarks »

Multumesc frumos domnule Claudiu. Cat priveste despre costuri, imi cer scuze. Aveti perfecta dreptate. Am sa iau legatura telefonic cu dvs.

Cativa colegi mi-au recomandat sa las cadranul in starea actuala. daca ati dori sa-mi spuneti parerea dvs m-as bucura nespus.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Si eu l-as lasa exact asa cum este. Rescrierea este ok pentru un ceas care stii cu siguranta ca va ramane la tine, altfel rescrierea ii scade din valoare mai mult decat daca este cadranul original cu patina timpului.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Scrie răspuns