Adica vreau sa zic ca la banii aia iti iei fara probleme un Zeno si alea sunt ceasuri, unde pui ca mai arata si superBuf0n scrie:Nu va` nervozatzi ca faceti riduri si datzi in diabetE un forum... care presupune polemica si din polemica se naste adevarul
deci pana la urma nu mi`i s`a raspuns ... face banii sau pot sal` transform in cea mai scumpa greutate de dat la peshte ?
Pareri pro si contra ! Firme fantoma ?
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
eu zic ca nu face banii ...
the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
-
konstantin
cred ca e un lucru pe cale sa se schimbe, dar nu am fost niciodata un pasionat al ceasurilor. poate de aceea am impresia ca am intrat, cum zice expresia aceea, " cu cizmele" pe un forum dedicat pasionatilor, nu neofitilor.
dar am o problema si poate aici imi gasesc indrumarea spre a o rezolva. de cateva zile ma gasesc in posesia unui ceas ( sau, mai probabil, a unei copii ) A. Lange & Sohne Tourbillon. e in contul unei datorii, dar care nu este nici de 219 USD - cat am vazut ca este la vanzare o copie a acestui ceas , dar nici de 90.000 ... 220.000 de USD, cat costa originalul. il am de la un italian, care avea ceva resurse financiare....dar le-a pierdut.
problema este ca nu stiu unde sa il autentific , mai ales ca nu incredere intr-un meserias care daca ar sti cu siguranta ca este original, poate chiar mi l-ar inlocui.
plictisesc deja, asa ca pun abrupt intrebarea: am vreo cheie de control, prin care sa ma dumiresc cat de cat daca e original sau copie?
dar am o problema si poate aici imi gasesc indrumarea spre a o rezolva. de cateva zile ma gasesc in posesia unui ceas ( sau, mai probabil, a unei copii ) A. Lange & Sohne Tourbillon. e in contul unei datorii, dar care nu este nici de 219 USD - cat am vazut ca este la vanzare o copie a acestui ceas , dar nici de 90.000 ... 220.000 de USD, cat costa originalul. il am de la un italian, care avea ceva resurse financiare....dar le-a pierdut.
problema este ca nu stiu unde sa il autentific , mai ales ca nu incredere intr-un meserias care daca ar sti cu siguranta ca este original, poate chiar mi l-ar inlocui.
plictisesc deja, asa ca pun abrupt intrebarea: am vreo cheie de control, prin care sa ma dumiresc cat de cat daca e original sau copie?
posibil raspuns
1. nu te duce la nici un "meserias" cu el deocamdata
2. http://www.alange-soehne.com/en/home/index.php
3. daca nu te edifici arata-ne niste poze (da facute ca lumea
asta insemnand : rezolutie calumea si poze mai ales cu spatele ceasului si din profil ) si vedem impreuna cat e de veritabil
4. solutie disperata : du-te pana la helvetansa in bucuresti (da' vezi ca oamenii nu importa Lange si nici nu autentifica oficial nimic din ce nu importa ei) si cere-le o parere "neoficiala"
Edi
2. http://www.alange-soehne.com/en/home/index.php
3. daca nu te edifici arata-ne niste poze (da facute ca lumea
4. solutie disperata : du-te pana la helvetansa in bucuresti (da' vezi ca oamenii nu importa Lange si nici nu autentifica oficial nimic din ce nu importa ei) si cere-le o parere "neoficiala"
Edi
the path of the true warrior is peace
-
petracojocaru
enzo giomani
Buna claudiu, am si eu un ceas Enzo giomani electroplacated (mecanic)nu stiu sigur cat este de vechi dar cel putin 20 de ani sunt cred.m-ar interesa daca mi-ai putea spune mai mutle despre acest model si cam cat valoreaza.Toate cele bune!
-
petracojocaru
-
petracojocaru
http://cgi.ebay.co.uk/LADIES-GOLD-PLATE ... dZViewItem
acesta este modelul
acesta este modelul
CV
http://i247.photobucket.com/albums/gg152/leo53/cv.jpg
Vezi imaginea, este bratara unui ceas CV, dupa ce a fost purtat 2 luni de cineva cu munca de birou.
Vezi imaginea, este bratara unui ceas CV, dupa ce a fost purtat 2 luni de cineva cu munca de birou.