a fost o achizitie buna? multumesc.

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
adrianad

Re: a fost o achizitie buna? multumesc.

Mesaj de adrianad »

Am preferat sa il iau, in locul unei actiuni in instanta. Nu stiu de ce, am puternica senzatie ca banii inapoi nu mi i-ar fi dat, ar fi tergiversat totul, mizand pe reparatie sau inlocuirea in conditiile de fata. Sa astept inca 2-3 saptamani pana la reparatie sau sa merg la judecata pentru o reducere de 3-4 milioane, nu am rabdarea, timpul si banii necesari:) Zgarieturile nu sunt vizibile, pacat ca am ochi buni:)
mihaixp

Mesaj de mihaixp »

Probabil ca nu e SH. Se stie ca ceasurile care au fost/sunt in vitrina sunt vandute (ca doar atunci cand iei un ceas il primesti chiar pe ala din vitrina, nu va aduce unul sigilat din spate [pentru ca nici nu-l au, cred eu - tot stocul lor e in vitrine]) si in cele mai multe cazuri ele sunt deja zgariate [au urme de folosire] (mai mult sau mai putin) in locurile uzuale (bezel, capac spate).
adrianad

Mesaj de adrianad »

Aveti, probabil, dreptate. Eu nu ma pricep, am doar impresia ca cele de pe capac au fost produse la deschidere - sunt doua, lungi, pe o parte si alte doua, similare, in partea opusa.
Goldman

Mesaj de Goldman »

adrianad scrie:Exact, probabil in opinia lor mi-au facut mare favoare ca l-au inlocuit. Oare ce inseamna si unde se afla normalitatea? Intre granitele noastra nu e.
Stati un pic,garantia se refera la repararea ceasului.Ceasul este folosit bine,are o luna.Ati dori un ceas nou in tipla pentru unul folosit,defect,oare e fairplay asa?

O idee s se rezolve rapid,era sa solicitati schimbul mecanismelor intre ele :wink:
Dealer:Appella,Tissot,Orient,Casio(Baraka,Furrer Jacot,Breguet,Breitling,Bulova,Corum,Hublot,Longines,Omega)
vreauunceas

Mesaj de vreauunceas »

Goldman scrie:
adrianad scrie:Exact, probabil in opinia lor mi-au facut mare favoare ca l-au inlocuit. Oare ce inseamna si unde se afla normalitatea? Intre granitele noastra nu e.
Ati dori un ceas nou in tipla pentru unul folosit,defect,oare e fairplay asa?

O idee s se rezolve rapid,era sa solicitati schimbul mecanismelor intre ele :wink:
Nu cred ca lucrurile stau chiar asa... O firma care se respecta isi asuma si unele pierderi. Daca i-au vandut un ceas defect, de ce sa ii dea in schimb unul zgariat, pe care probabil altcineva nu l-ar accepta?

Normal mi s-ar parea ca ei sa procedeze asa: sa isi asume faptul ca ceasul a fost defect si sa returneze banii sau sa schimbe ceasul cu unul nou. Apoi sa il repare pe cel defect si sa il vanda cu un anumit discount. Este o mica pierdere pecuniara, dar mai important decat banii este gradul de satisfactie al clientului. Stiti cum e: un client multumit poate aduce un alt client, unul nemultumit indeparteaza 10 potentiali clienti...

Parerea mea.
adrianad

Mesaj de adrianad »

Goldman scrie:
Stati un pic,garantia se refera la repararea ceasului.Ceasul este folosit bine,are o luna.Ati dori un ceas nou in tipla pentru unul folosit,defect,oare e fairplay asa?

Ceasul s-a defectat dupa 2 saptamani. Da, doresc un ceas nou, "in tipla", pentru cel folosit si defect. Nu am solicitat si contravaloarea lipsei de folosinta (de 2 saptamani).
adrianad

Mesaj de adrianad »

vreauunceas scrie:
Goldman scrie:
Ati dori un ceas nou in tipla pentru unul folosit,defect,oare e fairplay asa?

Nu cred ca lucrurile stau chiar asa... O firma care se respecta isi asuma si unele pierderi. Daca i-au vandut un ceas defect, de ce sa ii dea in schimb unul zgariat, pe care probabil altcineva nu l-ar accepta?

Normal mi s-ar parea ca ei sa procedeze asa: sa isi asume faptul ca ceasul a fost defect si sa returneze banii sau sa schimbe ceasul cu unul nou. Apoi sa il repare pe cel defect si sa il vanda cu un anumit discount. Este o mica pierdere pecuniara, dar mai important decat banii este gradul de satisfactie al clientului. Stiti cum e: un client multumit poate aduce un alt client, unul nemultumit indeparteaza 10 potentiali clienti...

Parerea mea.

Asa ar fi normal.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Cum au procedat cu doamna exista un singur termen "golaneala",ceasul nu a avut numai bateria descarcata ci si-a varsat si continutul in interiorul mecanismului(asa cum am anticipat )unde este lesne de inteles ce s-a intamplat la circuite.Tipii de la garantie au carpit ce au putut au pus o alta baterie si au trimis clientul multumit acasa in speranta ca ceasul va "rezista"pana ce expira garantia! :lol: Din" fericire" pentru doamna si din pacate pentru ei ceasul a cedat dupa cateva zile in mod corect(cinstit) iar in final au reusit inca o prosteala cu un alt"ceas"zgariat deci clar SH. bagat pe gat la pret de nou :oops: Orice alta discutie in circumstantierea vanzatorului este de prisos.O zi buna tuturor .
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
adrianad

Mesaj de adrianad »

Asta cred si eu. Sper sa nu se strice si acesta. Insa tare mi-e ca aproape toate magazinele de profil procedeaza asa. Si e trist.
wisepiggy

Mesaj de wisepiggy »

Nu e neaparat SH. Poate a fost expus si astfel au aparut semnele respective.
Scrie răspuns