Poate te impiedici si de un Connie cu 712.zaytsuca scrie:Voi certati-va ca eu cumpar:P
Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Frumos Rolex si inspirata pozazaytsuca scrie:Voi certati-va ca eu cumpar:P
+1satiriadis scrie:Prietene, asta da fata de tinut langa tinestylus scrie: Toate ceasurile pe care le detin sunt pretioase deoarece majoritatea le-am primit de la ea..
Foarte frumos Rolex-ul, mai ales pentru ca are curea si nu bratara.
Numai eu postez pe aici?

Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Arata superb, nu poti sa mai strangi ceva maruntis, sa ne delectezi si cu un "135"?!
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Foarte special Zenith-ul! 
zaytsuca scrie:Numai eu postez pe aici?
Vreau si eu unul! Ce mecanism are?
Voiam sa postez la rubrica cu mecanisme, dar vad ca strigi ca din gura de sarpe, deci ... postez un 'modest' mecanism PW Juvenia. O vechitura ...

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Achraf scrie:zaytsuca scrie:Numai eu postez pe aici?Suuuuuperb Zenith-ul!
Vreau si eu unul! Ce mecanism are?
Voiam sa postez la rubrica cu mecanisme, dar vad ca strigi ca din gura de sarpe, deci ... postez un 'modest' mecanism PW Juvenia. O vechitura ...
Mecanismul este de vis, rar asa chatoane, aproape ca am uitat de "135" cat o fi el de rar.....
PS. Ma gandeam sa postez si eu ceva, am renuntat insa..... (sa nu se interpreteze ca sunt pricinos)
Vroiam sa spun de Rolex ca arata superb... si am dat cu ochii de Zenith. Cum ies din asta fara ai pune un grad de superioritate adjectivului superb ?zaytsuca scrie:Numai eu postez pe aici?
Poate ma ajuta Adi.
Bogdan, ce suflet il anima ?
-
Alexvintage
-
freeforsound
O vechitura ... STOWA cu mecanism Durowe 451.Carcasa arata jalnic dar cadranul si mecanismul sunt ok.

“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
Robert Kiyosaki
Înăuntru are un 2892-2, mai scrie ceva pe langă calibru dar nu stiu ce înseamnă: 46-2, Y3 şi sigla eta.

Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
N. Paulescu

N. Paulescu

-
impala2328
-
Alexvintage
Cred ca este Lemania.