Quartz cu secundar care avanseaza lin ...

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Zar

Re: Quartz cu secundar care avanseaza lin ...

Mesaj de Zar »

Bulova - Precisionist 262 kHz - ref. 96B252 (cal. P102/8J)

Imagine

http://intl.bulova.com/products/96b252
AR1070-56E
Zar

Mesaj de Zar »

AR1070-56E
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Fara doar si poate, colectia Bulova Accutron II lansata la Baselworld 2015 merita cateva
randuri. In criza de identitate chiar si dupa preluarea de catre Citizen, Bulova pare sa-si fi
gasit, in sfarsit, un drum propriu (chiar daca modelele Swiss Made sunt in continuare lipsite de
inspiratie, urate si......putin dezirabile) datorita modelelor quartz 262 kHz Accutron, mult mai
bine finisate decat linia Precisionist, mai interesante si cu un design ce incearca....cel putin, sa
se inspire din frumoasa istorie Bulova!

Imagine

Military style, 42mm, un cadran simplu si foarte lizibil, mecanism quartz UHF cu 8 rubine si
o carcasa "cushion shape" de o calitate Swiss Made (unele chiar sunt facute in Elvetia), completata
de un bezel "cu zimti"! Abaterea, dupa o luna de purtare....este de 0 secunde, masurata dupa
secundarul care se misca lin....lin....lin. Probabil cel mai inspirat quartz de buget al momentului!

Informatii mai multe aici:

http://www.ablogtowatch.com/new-bulova- ... t-watches/

O bila neagra, totusi, pentru Citizen, care nu reuseste sa promoveze corect mecanismele Precisionist/Accutron,
in antiteza cu quartz-urile comune!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Scrie răspuns