Pe ce ni s-a pus pata. :-)

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
Zar

Re: Pe ce ni s-a pus pata. :-)

Mesaj de Zar »

Omega - 212.30.41.20.01.003 :wink:

Imagine
AR1070-56E
adl

Mesaj de adl »

Zar scrie:Omega - 212.30.41.20.01.003 :wink:

Imagine
Superb ceas - bafta!
Workman

Mesaj de Workman »

Pe unul dintre astea doua....dar nu stiu pe care :? :

Imagine

Imagine
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Zar

Mesaj de Zar »

Ambele au H800. Ia-l pe primul - e mai deosebit - dar cu bratara (asta as alege eu). Este personalizat pt. RAF inclusiv capacul si cutia, ca si la Blue Angels. :)
AR1070-56E
Workman

Mesaj de Workman »

Noul MONSTER:
Imagine

Imagine

Imagine
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
seba

Mesaj de seba »

Workman....cred ca avem aceeasi,,pata,, :D
Workman

Mesaj de Workman »

seba scrie:Workman....cred ca avem aceeasi,,pata,, :D
Eu "pata" mea am comandat-o azi.
Sperc ca in 10 zile sa vina... 8)
seba

Mesaj de seba »

Workman scrie:
seba scrie:Workman....cred ca avem aceeasi,,pata,, :D
Eu "pata" mea am comandat-o azi.
Sperc ca in 10 zile sa vina... 8)
:D pai...si eu la fel
apropos...am apelat la colegul George http://www.ceasuridemana.ro/nou-amp-ori ... 29648.html
bar

Mesaj de bar »

Bună seara! Uitându-mă la mica mea colecție am observat că îmi lipsesc ceasurile rusești :oops: și, de ceva vreme, mă bate gândul să achiziționez și câteva rusești. Nu știu cât de fiabile și precise sunt mecanismele rusești. Mi s-a pus pata pe următorul cronograf rusesc cu mecanism Poljot - 31679 25 rubine
Imagine
și unul din cele două "muzicale" ambele cu mecanism Poljot - 2612, 18 rubine
Imagine
Imagine
heimdalg

Mesaj de heimdalg »

O zi buna!
Va ofer cateva informatii din cele stiute de mine. Sper ca ajuta si cu siguranta persoane cu mai multe cunostinte in domeniu va pot ajuta mai mult.
Deci, toate ceasurile mentionate de dumneavoastra au acelasi producator, adica Volmax, companie constituita de fosti angajati ai Poljot, care a intrat de ani buni in faliment. Calitatea ceasurilor pe care le ofera spre vanzare este buna. Preturile....dupa cum apreciati. De remarcat si faptul ca brandul Buran nu mai este in ultimul timp rusesc ci vandut elvetienilor de Volmax producand ceasuri sub numele Buran SA cu mecanisme in genere elvetiene, Cele alese de dumneavoastra sunt insa ceasuri produse de Volmax cu mecanisme Poljot ceea ce pentru mine este un plus.

Poljot - 31679 25 rubine derivat al Poljot 3133, cronograf mecanic cunoscut pentru fiabilitatea lui si daca e reglat bine este si precis. Detin un cronograf cu P3133 in el de vreo 3 ani si din punctul meu de vedere e foarte bun, fara nici o problema mecanica in aceasta perioada, precizia undeva la -5 sec./zi. O aternetiva la cel ales de dumneavoastra ar fi Poljot International Baikal, produs in Germania, de o firma desprinsa tot din Poljot, acelasi mecanism dar aspectul general al sau parca e mai frumos (parerea mea). Aaaaa si actual mecanismele 3133, produse anterior numai de Maktime, nu se mai produc asa ca preturile la ceasuri cu aceste mecanisme au cam crescut.

Poljot - 2612, 18 rubine. Calibru produs multi ani de Poljot. Singurul calibru cu alarma produs de ei, de altfel are la baza un mecanism elvetian. Fiabil, amuzant, dar despre precizie as zice ca e mai jos decat la 31XX.
Si iar o parere personala, de fica exfolierii placarii cu aur eu as evita-o si m-as orienta spre cele neplacate avand in vedere ca toate ceasurile aratate de dumneavoastra au carcasa de inox.

Cel de-al treilea tot Poljot - 2612, (2612.1 banuiesc, ca si in cazul 2), dar inscriptiile de pe cadran parca nu se potrivesc (din nou parerea mea). Am si eu unele fixuri si prefer ca acestea (Sturmanskie si Strela, de preferat nu impreuna pe acelasi ceas) sa le intalnesc pe cronografe...sau un Sturmanskie cu mecanism Pobeda....(ultima parte e chiar un vis in Romania).
Toate cel bune si sa va bucurati de achizitia pe care o veti face!
bar

Mesaj de bar »

Mulțumesc pentru răspuns. De achiziționat... mai "aștept" fonduri. O zi bună.
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

Pata este pusa de multa vreme pe un concept - haptica braille watch - merge bine si la ... vazatori :D Complicatiile sunt evidente.
http://obviousmag.org/en/archives/2010/ ... watch.html
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
polbr

Mesaj de polbr »

bar scrie:Mulțumesc pentru răspuns. De achiziționat... mai "aștept" fonduri. O zi bună.
Mie mi s-a "pus pata" pe modelul de mai jos si a venit de Craciun anul trecut:

Imagine

Si sunt foarte multumit de cum arata si cum se comporta.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

polbr scrie:
bar scrie:Mulțumesc pentru răspuns. De achiziționat... mai "aștept" fonduri. O zi bună.
Mie mi s-a "pus pata" pe modelul de mai jos si a venit de Craciun anul trecut:

Imagine

Si sunt foarte multumit de cum arata si cum se comporta.
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 20&t=28382 :idea: :wink:
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Zar

Mesaj de Zar »

Dupa gustul meu, cel mai frumos Signature (AV3006-09E). :)

Imagine
AR1070-56E
Scrie răspuns