Ceas buget 3000 ron maxim.
Re: Ceas buget 3000 ron maxim.
Bravo, felicitari! Atat doar sa nu-i deschizi capacul sau sa te uiti prea atent la mecanism ...Glumesc! 
Nu este firesc sa stim cum s-au finalizat vorbele, si sa ne bucuram si noi alaturi de tine? Ca doar nu si-a racit careva gura de pomana... trebuie sa apara si satisfactia consilierii.Ovidiu Ovidiu scrie:...Nu stiam ca ar fi cineva interesat de el ...
Fireste ca suntem interesati, si apoi, poate altcineva vazand discutia si - bineinteles, finalul prin poza achizitiei - s-ar putea sa ii cada cu tronc si sa vrea acel ceas.
Deci... poze.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Lol. Este fake cred. În magazin nu exista astfel de ceasuri. Regula mea este sfânta si trecută si in calendarul ortodox: niciodata nu cumpăr ceasuri on line sau fara sa le vad cu ochii mei si sa le ating.
-
Ovidiu Ovidiu
Nu stiu cum sa raspund la asta,aproape ca-s mut de uimire dar na...clona in niciun caz nu-i!Aaaa ca pozele puse pe server (imgur) la o rezolutie nativa si s-a dat zoom asta e dar,in format normal nu arata asa,dupa cum am mai zis nu-s pozas si nici camera de telefon nu-i mare smecherie desii telefonul ii foarte scump!In fine imi pare rau ca am lasat senzatia de mare prostalau ce nu face diferenta intre un fals si un original asta in conditiile in care ceasu-i luat din magazin cu acte etc etc iar pozele-s puse pe forulul ceasornicar.ro din cate stiu...sau am gresit eu forumul...mmmmda.
PS: modelu-i din 2012 ceva de genu.
Pozele de dimensiune mare au fost sterse . Va rog in viitor sa postati poze la dimensiuni conforme cu vizualizarea pe forumuri
PS: modelu-i din 2012 ceva de genu.
Pozele de dimensiune mare au fost sterse . Va rog in viitor sa postati poze la dimensiuni conforme cu vizualizarea pe forumuri
-
marian_sro
GEO scrie:Lol. Este fake cred. În magazin nu exista astfel de ceasuri. Regula mea este sfânta si trecută si in calendarul ortodox: niciodata nu cumpăr ceasuri on line sau fara sa le vad cu ochii mei si sa le ating.
E bine sa te abtii cand doar crezi! Cat despre cumparat ceasuri online...e indicat sa nu atat timp cat habar n ai
-
valentin1234
Ideea, Ovidiu draga....e ca desi poza cu mecanismul e foarte proasta....am dubii mari
ca ala e un 2824 in grad cronometru......poate faci o poza mai buna....zic....
Din ce magazin l-ai luat? Certificat cronometru la el ai primit?
ca ala e un 2824 in grad cronometru......poate faci o poza mai buna....zic....
Din ce magazin l-ai luat? Certificat cronometru la el ai primit?
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Asa e la Tissot finisat Eta 2824, insa o poza mai clara cu balansul ar fi ideala;oricum eu cred ca e ok 
-
Ovidiu Ovidiu
-
valentin1234
Of of.....si un cartof.....pozele astea! M-au derutat din cale afara.....
Bine ca ne-am lamurit fara urma de dubiu ce si cum.....desi si a doua serie de poze e tot
cu durere de cap/dinti si picaturi de nas puse in ochi....
Exista un topic pe forum despre cum
poti posta poze, poate arunci o privire.....
Vestea buna e ca ceasul e OK, chiar super-OK ca si alegere.....probabil una dintre cele mai
bune optiuni de pe piata in momentul asta ca si raport calitate/pret!
Si frumusel (subiectiv, desigur) si mai special prin prisma mecanismului - mai ales
Felicitari! Iti doresc sa-l porti sanatos si sa te bucuri de el multi...multi ani!
Bine ca ne-am lamurit fara urma de dubiu ce si cum.....desi si a doua serie de poze e tot
cu durere de cap/dinti si picaturi de nas puse in ochi....
poti posta poze, poate arunci o privire.....
Vestea buna e ca ceasul e OK, chiar super-OK ca si alegere.....probabil una dintre cele mai
bune optiuni de pe piata in momentul asta ca si raport calitate/pret!
Si frumusel (subiectiv, desigur) si mai special prin prisma mecanismului - mai ales
Felicitari! Iti doresc sa-l porti sanatos si sa te bucuri de el multi...multi ani!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Pentru cei interesati, mai exista si o varianta mai ieftina:
https://www.fruugo.ro/tissot-t060407110 ... gLo-fD_BwE
https://youtu.be/m8p8I2f7TdA

https://www.fruugo.ro/tissot-t060407110 ... gLo-fD_BwE
https://youtu.be/m8p8I2f7TdA