Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Excelent, Clipper!Clipper scrie:
“Seiko give their customers as much as they can.
Rolex take from their customers as much as they can.”
Asa sa fie?...
Mi se pare o problema falsa. Ca posesor al ambelor firme, nu cred ca se exclud una pe alta. Seiko-uri care sa fie comparabile cu Rolex sunt foarte scumpe, de la an la an mai scumpe se fac, in domeniul ceasurilor de lux, iar acest lux nu inseamna musai ceva obiect pentru care sa ai bani tu, iar altul sa nu aiba, ci efectiv sunt niste produse care nu sunt necesare si indispensabile vietii de zi cu zi. Sub acest aspect, parerea mea e ca fiecare trebuie sa isi cumpere ce ii face placere si ce ii aduce bucurie atunci cand se uita la ceasul de la mana.
Excelenta editia aniversara de 35 de ani, e foarte reusit si cel negru placat ionic. Felicitari pentru achizitie, Clipper!Clipper scrie:
Alvin is WATCHing the world! Super poza, Achraf!
-
mihai.moldovan
Al lui fi-miu, m-a lasat sa-mi fac un “selfie” cu 5600
Y
YRe: Ce purtati astazi ?
Mulțumesc mult, Emil!
Mihai, data e fixată, dar nu te acuz ca nu"bate" ochiu' tău pina în Italia!
Mihai, data e fixată, dar nu te acuz ca nu"bate" ochiu' tău pina în Italia!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
spawni, arata foarte bine F1 ana-digi al tau, am citit ca dateaza de prin 1976 pana prin 1983, am gasit doar variante cu “quartz” in loc de “F1” scris pe cadran, e ceva mai rar al tau. Singurele mici detalii care mie nu imi par prea ok sunt butonul stanga sus, care pare inlocuit cu altul diferit, si aratatoarele, care par cam scurte (avand in vedere forma “turtita” a cadranului, nu sunt scurte). Dar per total, ceasul arata excelent. Felicitari pentru achizitie!
Sunt curios daca ceasul analog se poate sincroniza cu cel digital, sau au setari separate, pentru ca vad o mica diferenta de vreo doua minute intre ele. Daca nu, e clar ca poate fi utilizat pentru doua fusuri orare separate.
Sunt curios daca ceasul analog se poate sincroniza cu cel digital, sau au setari separate, pentru ca vad o mica diferenta de vreo doua minute intre ele. Daca nu, e clar ca poate fi utilizat pentru doua fusuri orare separate.