Cumpar ceas automatic sovietic functional, pentru utilizare zilnica (nu-s colectionar).
Va astept cu oferte+poze pe PM.
Multumesc
Automatic sovietic
-
stanlaurentiu
Automatic sovietic
Ultima oară modificat 08 Iul 2011, 19:03 de către stanlaurentiu, modificat de 4 ori în total.
Pace pe pamant, si intre oameni buna-voire.
Re: Automatic sovietic
am un vostok amfibia automat 31 de rubine.
-
stanlaurentiu
anunt (inca) valabil, in ciuda nenumaratilor posesori de "conserve" (cum ne blameaza unii...) se pare ca si "sovieticele" au farmecul lor, si le e greu actualilor proprietari sa le instraineze!
Ultima oară modificat 11 Iul 2011, 21:56 de către stanlaurentiu, modificat 1 dată în total.
Pace pe pamant, si intre oameni buna-voire.
Dl. stanlaurentiu, parca cazusem de acord asupra unui ceas. L-am impachetat si am facut documentele de insotire, dupa care ati plecat brusc intr-o delegatie de aproximativ o saptamana... ziceati ca ma contactati dupa. Au trecut 3 saptamani, sa-mi ziceti va rog daca este cazul sa scot ceasul din cutie, ca se galbeneste hartia.... Mai ales ca nu era un ceas supus in mod normal vanzarii.
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
La fel am patit si eu cu dl.stanlaurentiu,pe okazii unde a licitat ptr un Poljot si vazand ca nu ma contacteaza i-am trimis un mail in care i-am cerut adresa si...pauza,cred ca iar e plecat in delegatie!
Poate noi intram in grupul ala.... "le e greu actualilor proprietari sa le instraineze".....
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
A luat un Poljot automatic de la mine.Mie mi s-a parut o persoana serioasa si foarte agreabila,un colaborator de nota 10.Nu cunosc de ce nu a mai luat si de la voi,probabil s-a razgandit intre timp sau poate criza e de vina,oricum este bugetar si nu putem stii cum or fi decurs lucrurile in domeniul lui.Numai bine tuturor!
Mihai P.
e bine ca a cumparat totusi de la cineva. corect ar fi fost sa trimita un mp sau sa scrie pe forum ca a rezolvat problema.