Ceas Casio G-Shock sau Ceas Aeronautec SHIELD

Ceasuri care se preteaza activitatilor dure, unde o rezistenta sporita este necesara.
Scrie răspuns
drl

Ceas Casio G-Shock sau Ceas Aeronautec SHIELD

Mesaj de drl »

ttp://www.japora-ceasuri.ro/ceasuri-barbatest ... p-282.html
http://www.watchshop.ro/ceasuri-de-mana ... automatic/
intentionez sa-mi achizitionez un ceas cu care sa reusesc sa inot ( fara a-l deteriora)... in principiu sa reziste la utilizarea mai sportiva.....de retinut este ca nu sunt fixat neaparata pe aceste 2 modele astept orice sugestie...dar nu cred ca as fi dispus sa dau mai mult de 2000lei
motivul pt care le-am introdus in discutie sunt
casio, ceas foarte precis (regl cu Mainflingen) ceas atomic, baterie solara, si nu in ultimul rand Rezistenta la apa (20 bar / 200m) ....aici am anumite dubii legate de siguranta utilizarii in apa calitatea materialului si Geam din cristal mineral....
aeronautec , carcasa otel inoxidabil , geam safir,si mai ales un uluitor 1200m.......aici am anumite dubii legate de cureaua din piele.....
seba

Re: Ceas Casio G-Shock sau Ceas Aeronautec SHIELD

Mesaj de seba »

sincer....G-Shock este ok-,,Aeronautec 1200 m?????,,serios,daca Aeronautec are ETA 2824 ar fi o achizitie buna(dar producatorul nu pare de incredere)
totusi....la 2000 Lei se poate gasi ceva decent http://www.steinhartwatches.de/en/diver-watch.html
wisepiggy

Mesaj de wisepiggy »

De 2.000 lei gasesti divere serioase :)

Exemple:
Seiko (Monster)
Orient (M-force)
Divere de la Steinhart
Victorinox
Tissot
Hamilton (daca te pui putin sa cauti gasesti unul automatic)
etc...
drl

Mesaj de drl »

as vrea sa va multumesc , pt ca imi impartasiti si mie din experienta voastra, ... deja citind putin( indrumat de sugestiile voastre) am inceput sa inteleg mai bine ceea ce mi se potrieste...
-http://www.steinhartwatches.de/en/TRITO ... k,258.html
pare un model foarte interesant, asa ca ma gandesc sa suplimentez putin bugetul....
eu mi-am descoperit de foarte putin timp aceasta pasiune ....
.... pt mine cesul este in 1-ul rand un obiect de arta,...iar in al 2-lea rand un obiect tehnic
.... nu vreau sa epatez prin accesoriile mele...asa ca nu vreau produse exagerat de scumpe
.... acum 2 ani mi-am achizitionat si un Atlantic worldmaster art deco mecanic si e o placere sa-l port.......
.... alaturi de pasiunea pt masini 4x4 acum am mai descoperit aceasta arta,...
astept orice sugestie, orice parere, sunt o persoana cu destule limite in acest domeni dar vreau sa-mi umplu acest vid cat mai repede...
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Steinhart este o alegere excelenta ! .
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Scrie răspuns