Colectia de ceasuri de la British Museum.

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Hebdomas

Colectia de ceasuri de la British Museum.

Mesaj de Hebdomas »

Buna ziua.

La multi ani.

Am uploadat aici: http://fastupload.rol.ro/bd33629cc04adb ... 39566.html (va fi disponibil pentru download cateva zile, dupa aceea va fi sters de server, apoi cine doreste, sa ma contacteze, ca il mai uploadez).

poze cu colectia de ceasuri de buzunar de la British Museum si cu explicatia fiecarui ceas fotografiat, plus alte cateva poze cu
un ceas astronomic si un ceas cu bila. Rasuciti si voi pozele. :)

Mai erau multe ceasuri de fotografiat, tot felul de modele, ceasuri de masa, parca si pendule. Eu m-am axat pe ceasurile de buzunar.

Imi cer scuze pentru calitatea ultimelor poze, le-am facut in graba si unele sunt cu mai multe ceasuri, fata de primele, unde sunt fotografiate ceasurile pe rand.

Eu am vizitat cateva ore muzeul. E imeans, cine vrea sa citeasca fiecare explicatie, la fiecare exponat (nu numai la ceasuri), trebuie sa stea acolo 2-3 saptamani zi si noapte.

Cine are drum prin Londra, sau viziteaza orasul, lasati-va o zi si pentru acest muzeu, merita.

Vizionare placuta!
Hebdomas

Re: Colectia de ceasuri de la British Museum.

Mesaj de Hebdomas »

Aici sunt cateva "exemplare": Imagine

O zi placuta.
meter

Re: Colectia de ceasuri de la British Museum.

Mesaj de meter »

Si eu am vizitat muzeul asta vara ( 3 ore pt un muzeu de 3 saptamani, la care intrarea este libera, fara verificari la intrare, iar la acces se tine cont doar de numarul de vizitatori din muzeu ). Am stat mai mult in fata pendulelor si a ceasurilor de semineu. Nu cunosc limba engleza, dar am impresia ca e vorba de o expozitie britanica ( producatori, sau cu legaturi in domeniu ) Conditii nu tocmai bune pt fotografiere. Cand am timp voi pune si fotografiile mele.
Scrie răspuns